Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tallinna on lähellä - täältä sinne pääsee

Toimitukseen tulee tasaisin väliajoin kysymyksiä siitä, minne ja miten kannattaa parkkeerata auto Tallinnan-matkan aikana mikäli autoa ei ota mukaan. Ja missä mikäkin satama sijaitsee. Varsin monesti olemme kehottaneet ottamaan suunnaksi Helsingin sataman kotisivut, jossa on varsin pätevää tietoa siitä, mihin kannattaa mennä, mistä löytyy parkkipaikat ja mitkä laivat ovat satamassa. Myös aikataulutietoa löytyy varsin mukavasti.

Sivuilta löytyy mm. Parkkilaskuri, jonka avulla voit tosiaankin laskea kannattaako jättää auto satamaan vai pyytää joku hakemaan satamasta risteilyn päätteeksi. Pysäköintikartat jne. löytyvät myös sivuilta.

Sivustot on laajat ja kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa tutustumiseen. Sivuilta löytyy esimerkiksi livekuvaa  Länsisatamasta. Tässä Tallink Europa muuten ensimmäistä kertaa laiturissa Tallinnan -matkaa varten.


http://www.portofhelsinki.fi/helsingin_satama/web-kamera/lansisatama

Aloita surfffaaminen kuitenkin täältä: http://www.portofhelsinki.fi/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti