Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Prisma ja SuperAlko hintasodassa

Prisma on tullut jäädäkseen Tallinnan sataman viinasotaan. Nyt Prisma on julkaissut omilla sivuillaan hintavertailua kenties pahimpaan kilpakumppaniinsa, takapihalta löytyvään SuperAlkoon.

Hinnat ovat käytännössä todella samankaltaiset, joten Prismakin lienee käyttänyt SuperAlkon hintoja ohjenuorana.

Prisman etuna on tietenkin se, että kaikista ostoksista saa S-Bonusta, mutta toisaalta SuperAlkosta saa suurostajan etuna useamman prosentin alennuksia. Hintavertailu on kyllä mukava juttu kaikille juomaturisteille ja Prisman tulo satamaan on sekin positiivinen juttu. Pieni, mutta tehokas kauppa ajaa asiansa, mutta varmasti firma suunnittelee jo uutta kauppaa... sataman alueelle.

Kaikki sivuston tekemät hintavertailut löytyvät täältä.

Tallinnan muihin viinakauppoihin pääset puolestaan tämän sivuston yläreunasta tai klikkaamalla tästä linkistä, jossa on lueteltu kaikki tunnetuimmat Tallinnan viinakaupat. Näiden joukossa myös siis luonnollisesti Prisma ja SuperAlko.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti