Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle!

Keräämme tälle sivustolle hyväksi havaittuja linkkejä ja vinkkejä kaikille Tallinnaan ja Viroon matkaaville. Päiväristeilylle, hotellimatkalle tai vähän pidemmälle matkalle, niille parhaat linkit ja vinkit löydät näiltä sivuilta.
Mikäli sinulle tärkeä linkki puuttuu, ehdota linkkiä ja lisäämme sen sivuille!


maanantai 8. heinäkuuta 2013

Prisma ja SuperAlko hintasodassa

Prisma on tullut jäädäkseen Tallinnan sataman viinasotaan. Nyt Prisma on julkaissut omilla sivuillaan hintavertailua kenties pahimpaan kilpakumppaniinsa, takapihalta löytyvään SuperAlkoon.

Hinnat ovat käytännössä todella samankaltaiset, joten Prismakin lienee käyttänyt SuperAlkon hintoja ohjenuorana.

Prisman etuna on tietenkin se, että kaikista ostoksista saa S-Bonusta, mutta toisaalta SuperAlkosta saa suurostajan etuna useamman prosentin alennuksia. Hintavertailu on kyllä mukava juttu kaikille juomaturisteille ja Prisman tulo satamaan on sekin positiivinen juttu. Pieni, mutta tehokas kauppa ajaa asiansa, mutta varmasti firma suunnittelee jo uutta kauppaa... sataman alueelle.

Ja sinne hintavertailuun pääset tästä: https://www.prismamarket.ee/fi/hintavertailu

Tallinnan muihin viinakauppoihin pääset puolestaan tämän sivuston yläreunasta tai klikkaamalla tästä linkistä, jossa on lueteltu kaikki tunnetuimmat Tallinnan viinakaupat. Näiden joukossa myös siis luonnollisesti Prisma ja SuperAlko.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti