Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tulli kieltämässä väkevien viinojen tuonnin, mietoihin tuontirajoituksia

Tullin kotisivuilla olevan tiedon mukaan se on saanut äskettäisen kehysriihen myötä valmiudet rajoittaa matkustajatuontia radikaalisti. Yli 22 -prosenttiset juomat tulevat tästä päivästä lähtien jäämään Tullin haltuun. Tästä luulisi olevan huima haitta kaikille viinaa Virosta tuoville.

"Päätimme salata asian loppuun saakka", kertoi Tullin infokylttejä Länsi-Satamassa rakentanut A-P Rilli Tallinna tutuksi -blogille. "Nyt se viinaralli ainakin loppuu, kun viinaa ei saa tuoda ollenkaan. Valtio haluaa tällä suojella kansalaisiaan ja se sallii nyt ainoastaan alle 22% -juomien tuonnin. Voidaankin puhua miedosta liköörirallista" Rilli lupasi.

Ensimmäiset viinatakavarikot on jo nähty ja pettyneiltä asiakkailta on viety isojakin lasteja takavarikkoon. Tullin juuri valmistunut varastorakennus ei varmastikaan kestä täyttyä kovinkaan kauaa ja Tullillakin on omat suunnitelmat väkevän viinan jatkokäytölle. "Nyt kun Alkokin sallii väkevien juomien hinnat nettisivuillaan, tulemme perustamaan nettikaupan Tullin kotisivuille. Sieltä voi jokainen sitten lunastaa juomia uloskantohinnoin, merelliseen tax free -hintaan." A-P Rilli lisäsi.

Blogitoimitus jää seuraamaan akuuttia tilannetta.

1 kommentti :