Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tallink Shuttle ja Pre-Order lomakkeet 31.8. saakka

Tällä kertaa meni hieman pidempään ennenkuin saimme käsiimme tuoreet hinnastot. Näillä listoilla voit siis tilata laivoilta juomat, toki Pre-Orderin tuotevalikoimat on tilattavissa ihan netin puolelta. Sellaisen vinkin voimme antaa, että jos haluat kenties tilata Shuttle Car Orderista jotain mitä Pre-Order nettihinnastosta löytyy, ota netistä koodi ylös ja lisää se omaan tilaukseesi.

Ainakin nyt SuperStar -laivalla (29.7.) oli tilaajille tarjolla lista, jossa oli lueteltu kaikki Pre-Order nettitilaussivuston tuotteet. Lisäksi laivalta tilaaja saa etukupongin, kun tilausraja ylittyy (olikohan 170 vai 180e), mutta netin kautta todella vaivaton vaihtoehto. Ehkä blogimme voisi herättää henkiin oman listansa, mikäli sille olisi käyttöä? Mutta tässä nämä listat skannattuna, listat voimassa 31.8. saakka.

Shuttle Car Shopping, sivu 1

Shuttle Car Shopping, sivu 2

Tallink Pre-Order, sivu 1

Tallink Pre-Order, sivu 2


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti