Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

torstai 7. elokuuta 2014

AlkoTraz - osta 300 eurolla, saat kolme litraa punaviiniä ja kolme litraa valkoviiniä!


AlkoTraz -alkoholikauppa tekee taas mukavan tarjouksen. Kun ostat joko netin kautta tai AlkoTraz -liikkeestä yli 300 eurolla, saat kaupan päälle yhteensä kuusi litraa viiniä. Kyseessä on Caballo viinit, ja nämä viinit löydät myös AlkoTraz -kaupan kotisivuilta. 300 euron ostoksesta saatava etu on n. 20 euron luokkaa, joten voidaan puhua melko merkittävästä edusta. Ja tietenkin jos ostat 600 eurolla, saat 40 euron edun ja yhteensä 12 litraa viiniä. Sillä pitää jo hieman isommatkin kinkerit...

AlkoTraz -alkoholikauppa sijaitsee osoitteessa Lootsi 8, Tallinna. Mikäli et ole vielä jostain kumman syystä käynyt tutustumassa matkoillasi kyseiseen kauppaan, tee se ihmeessä ensi kerralla. Osoite Lootsi 8 sijaitsee aivan Tallinnan D-terminaalin vieressä, keskittymässä jossa on useita muitakin alkoholikauppoja kuten Livikon pari liikettä, Superalkon liikkeet ja muutama muu. AlkoTrazin pihalla on mukavasti parkkitilaa ja liikkeessä ystävällinen henkilökunta joka auttaa sinua varmasti valinnoissasi. Viinejä pääsee myös maistelemaan, joten siinäkään mielessä ostokset ei voi mennä hutiin. Ja jos jotain haluamaasi tuotetta ei kaupasta löydy, vihjaa siitä henkilökunnalle niin ensi kerralla voit löytää sitä hyllytavarana!

Käy katsastamassa AlkoTraz -myymälän kotisivut ja kilpailukykyiset hinnat kotisivuilta, tee tilaus ja nouda tuotteet myymälästä. Tallinna Tutuksi -blogin ylläpito suosittelee!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti