Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

TallinkSilja tarjouskuvastot maalis- ja huhtikuu 2016

TallinkSilja on jälleen julkaissut hieman etukäteen tulevat tarjouskuvastot eri reiteille. Tuttuun tapaan joka reitti on saanut siis oman julkaisunsa ja hinnat sekä valikoimat hieman eroavat toisistaan. Nämä katalogit kannatta kuitenkin vilkaista jos olet menossa päiväristeilylle tai hotellimatkalle Tallinnaan tai vaikkapa Tukholmaan. Tsekkaa myös oma katalogi Baltic Queenille. Mukana on myös tarjouksia Club One -asiakkaille niin laivan myymälöissä kuin laivojen baareissakin.

Lehdistä löytyy myös uutuustuotteita ja ainakin kaikille ginin ystäville mukavia uutisia, sillä maailman parhaaksikin giniksi valittu Kyrö Napoue 48 tekee debyytin TallinkSiljan valikoimiin. Hinta on nelisen euroa edullisempi kuin Alkossa, kuinkas muuten:Reittikohtaisiin tarjouskatalogeihin pääset näistä linkeistä. 
Voimassa maaliskuun 1. - 30. huhtikuuta 2016.

Helsinki - Tallinna Shuttle alukset
Helsinki - Tallinna Baltic QueenEi kommentteja :

Lähetä kommentti