Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Heinä - elokuussa TallinkSiljan laivoille? Tsekkaa tarjouskuvastot!


TallinkSiljan tarjouskuvastot heinä-elokuulle ovat luettavissa jo nyt netin kautta. Lähditpä sitten päiväristeilylle Tallinnaan tai vaikkapa risteilylle Tukholmaan, parhaat tarjoukset löydät näistä katalogeista. Mukana myös tarjouksia Club One kortin omistajille niin laivan kauppoihin kuin ravintoloihin. Mukana paljon mukavia uutuuksia ja tuttuja tuotteita erikoishinnoin.

Katalogeja voi lukea myös suoraan TallinkSiljan sivuilta, mutta sivujen katalogeista on poistettu kaikki väkeviä alkoholeja koskevat mainokset ja tarjoukset. TallinkSiljan sivuille tästä linkistä.Tästä pääset lukemaan Shuttle-alusten tarjouksia Helsinki - Tallinna välille (katalogi voimassa 1.7.-31.8.2016. Linkit muiden reittien katalogeihin löydät tämän tekstin alapuolelta.
Reittikohtaisiin tarjouskatalogeihin pääset näistä linkeistä. Klikkaa ja lue!
Voimassa 1. heinäkuuta - 31. elokuuta 2016.

Helsinki - Tallinna Star & Superstar
Helsinki - Tallinna Baltic Queen & Silja Europa
Helsinki - Tukholma  Silja Serenade & Symphony
Turku - Tukholma Baltic Princess & Galaxy
Tukholma - Tallinna Romantika & Viktoria I
Riika - Tukholma Isabelle


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti