Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

torstai 1. syyskuuta 2016

Callen syyskuun 2016 tarjoukset!

Callen uutiskirjeen tilaajille napsahti tänään sähköpostiin Callen uusimmat tarjoukset. Nämä tarjoukset ovat voimassa koko syyskuun ja kieltämättä joukossa on muutama todella herkullinen tarjous. Muistutuksena vielä se, että uutiskirjeen tilaajana voit voittaa Applen puhelimen, mutta käy tilaamassa uutiskirje vielä syyskuun puolella jotta osallistut tuohon arvontaan!

Tässä Callen syyskuun tarjoukset jotka ovat tarjolla kaikille asiakkaille. Erityisen edullista olutta, jopa Tallinnan edullisin olut Axel Beer 24x0,33l = 8,99e + pantti, tarjouksessa myös Bear Beer, Saku Tume ja Heineken. Tarjouksessa olevien viinien hinta-laatusuhde on enemmän kuin kunnossa ja eipä nuo viimeisen sivunkaan tuotteet ole hinnoilla pilattu.Nämä tarjoukset siis vain uutiskirjeen tilaajille, tuotteiden normaalihinnat ja tuotetiedot voi katsoa tästä:
Cromwell´s Scotch Whisky 300cl BIB 40% (kolmen litran tonkka viskiä)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti