Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

tiistai 13. syyskuuta 2016

Livikon Crafters London Dry Gin niitti mainetta ja kunniaa!

Jos on suomalainen Napoue Gin ollut viime aikoina otsikoissa ja palkintopalleilla erilaisissa
arvosteluissa, niin osataan sitä Virossakin. Livikon upea sininen Gin-pullo, Crafters London Dry Gin menestyi mainiosti kansainvälisillä SIP Awards - tapahtumassa joka järjestettiin USA:n Kaliforniassa.

Kaikki palkitut löytyvät tästä PDF-tiedostona ja sieltä selviää että Crafters London Dry Gin pullo voitti muotoilussa hopeisen palkinnon ja itse juoma kultaisen. Tästä vielä yhden askeleen parempia olivat platina palkinnon saaneet ja "Luokkansa paras" palkinto. Edellisvuosien palkittuja pääset selailemaan SIP Awardsin kotisivuilta.

Ihan on kyllä todettava että palkinnot menivät oikeaan osoitteeseen, tyylikäs pullo ja makukin on enemmän kuin kohdillaan. Ja kun kyseessä on Livikon tuote, ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, vaan tätä tuotetta voit tilata vaikkapa ennakkoon Livikon nettimyymälästä hintaan 21,99 euroa.

Lue lisää aiheesta: Livikon sivuilta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti