Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

perjantai 11. marraskuuta 2016

Osallistu kilpailuun - voita Matkapojat päiväristeilyjä Tallinnaan!

Facebookissa, Tallinna Tutuksi -sivuilla on juuri käynnistynyt kilpailu, jossa palkintoina yhteensä viisi kappaletta Matkapojat päiväristeilyjä Tallinnaan. Kisa on käynnissä Matkapojat Hintahulinat -kampanjan loppuun saakka, ja onnelliset voittajat arvotaan maanantaina 21.11.2016. Palkintona on yhteensä viisi kappaletta lahjakortteja joilla pääsee päiväristeilylle Tallinnaan! Kaksi onnellista voittajaa voittaa kaksi lahjakorttia ja yhdelle voittajalle on luvassa yksi lahjakortti.

Mikäli et ole Facebookissa, voit osallistua myös sähköpostilla lähettämällä meille sinun mielestäsi oikean vastauksen kilpailukysymykseen ja vielä perustelut miksi juuri sinun pitäisi voittaa palkinto.

Tästä pääset kilpailuun Facebookissa, ja alapuolelta näet kilpailukysymyksen.

OSALLISTU TÄSTÄ tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA!Yhteensä Facebookissa on yhdelle luvassa kolme arpaa, kommentti, oikean tykkäysvaihtoehdon tykkäys ja jakaminen kavereille tuo maksimissaan kolme arpaa.

Osallistu myös Eckerölinen lahjakorttiarvontaan ja Livikon Joulukorin arvontaan. Näihin linkit löydät Facebookin puolelta. Arvontaonnea!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti