Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tallinna Tutuksi - linkit ja vinkit Tallinnaan

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista. Lisää uutisia ja vinkkejä löydät meidän Facebook-sivuilta, käy tykkäämässä:

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Viking Xprice myymälätarjoukset 16.2.2017 saakka

Viking Linen omat tarjouskuvastot löytyvät myös netistä. Viking XPRICE -nimellä kulkevat katalogit tarjoavat erilaisia tarjouksia laivamyymälöissä ja nämä katalogit on siis luettavissa myös netistä, Viking Linen sivuilta. Tässä kuitenkin linkit Tallinnan -liikenteen myymälätarjouksiin ja myös Tukholman liikenteen XPRICE -tarjouskatalogiin.

Viking XPRICE - Tallinna
Viking XPRICE - Tukholma

Viking Linen myymälävalikoimaa pystyy kätevästi selaamaan uudistetun sivuston kautta ja sieltä pystyy tekemään vaikkapa ennakkotilauksen XPRS-laivalle.

Viking Linellä on menossa WILD-kampanja, joka tarkoittaa mm. alennettuja hintoja Buffet-ruokailuun. Muistathan että Tallinnan liikenteessä Viking XPRS:n tilalla ui M/S Rosella ajalla 16.-31.1.2017

Katso Vikingin tarjoushintaiset Buffetit Tallinnaan ja RuotsiinEi kommentteja :

Lähetä kommentti