Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

lauantai 22. huhtikuuta 2017

KILPAILU: Osallistu Facebookissa matkalahjakorttien arvontaan!

Matkapoikien Hintahulinoiden kunniaksi meillä on ilo ilmoittaa kilpailusta, jossa palkintona on kolme kappaletta matkalahjakortteja 2-4 henkilölle Tukholmaan. Voit osallistua kilpailuun Facebookissa Tallinna Tutuksi -facebook sivulla aina 30.4.2017 saakka.

Arvotaan yhteensä kolme lahjakorttia ja kisaamaan pääset Tallinna Tutuksi Facebook-sivulla. Jokainen osallistuja voi saada itselleen maksimissaan kolme arpaa. Voit halutessasi osallistua vaikka vain yhdellä arvalla.

Näin osallistut


1. Kommentoi Facebookissa kisapostaukseen miksi juuri sinun pitäisi päästä matkalle?
2. Reagoi postaukseen mielestäsi oikealla hymiöllä, vaihtoehdot löydät kuvasta
3. Kommentoi Facebookissa kisapostaukseen kaverin nimi, jonka kanssa lähtisit. Vain käyttämällä @-merkkiä kaverisi nimen edessä tuo arvan. Esim. @Tiina Tallinna, joka "täggää" kaverisi postaukseen.

 Saat myös jakaa kilpailua kavereillesi eteenpäin, kiitos.


Palkintona lahjakortteja


Arvottavat lahjakortit ovat Matkapoikien lahjoittamia 2-4 hengen Tukholman risteilyyn Viking Linen aluksilla B-hytissä oikeuttavia lahjakorteja. Lahjakortti on käytettävissä 31.5.2017 asti sekä aikavälillä 1.9.- 30.11.2017 sunnuntai-torstai lähdöillä. (ei 24.-25.5.) 

Kilpailun pikkupräntti eli säännöt löytyvät täältä.

Tykkää Matkapojista Facebookissa.
Tykkää Tallinna Tutuksi -sivustosta Facebookissa

Varaa matkasi Matkapoikien Hintahulinoilta täältä:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti