Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Ratikat eivät kulje Länsiterminaaliin 24.-25.4.2017

Jos ajattelit mennä ratikalla Länsiterminaaliin maanantaina tai tiistaina 24.-25.4.2017 tai tulla Länsiterminaalista tuolloin ratikalla keskustaan, joudut ratikan sijaan käyttämään bussia. Katso alla oleva kartta ja suunnittele oma reitinvalinta ajoissa.

HSL:n tiedote aiheesta:

Raitiovaunujen 6T ja 9 liikennöintiin tulee katkos Länsisatamassa raitiotien rakennustöiden vuoksi.

Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa maanantaina ja tiistaina 24.4. ja 25.4. Linjan 6T vuorot liikennöidään katkoksen ajan linjana 6 Hietalahteen. Linja 9 liikennöi linjan 8 päätepysäkille Jätkäsaaren Saukonpaateen. Ruoholahden metroasemalta järjestetään korvaava bussiyhteys 9X Jätkäsaareen. Bussi 9X ajaa reittiä Salmisaarenranta - Porkkalankatu - Itämerenkatu - Hietalahdenranta - Tyynenmerenkatu - Länsiterminaali T1 - Länsiterminaali T2. 

Bussi lähtee metroaseman vierestä linjan 8 pysäkiltä (Ruoholahti(M), H0213) ja liikennöi linjan 9 aikatauluin. Bussin 9X aikataulut löytyvät myös Reittioppaasta. Bussin lähtöpaikat Länsiterminaalissa ovat terminaalin T1 ja terminaalin T2 pääsisäänkäyntien edessä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti