Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

tiistai 30. toukokuuta 2017

Länsisatamassa taas muutoksia liikennöinnissä

Länsisatamassa tapahtuu tällä hetkellä varsin paljon. 12.6. Eckerö Line aloittaa liikennöinnin uudesta Länsiterminaali T2:sta ja ajoneuvojen kulkureitit kokevat pieniä muutoksia tai oikeastaan saavat lisää vaihtoehtoja.

Helsingin Sataman Länsiterminaalissa 12.6. Eckerö Line aloittaa siis matkustamisen uudesta terminaalista ja kaikki on jo melkein valmista tätä vaihdosta varten. Tämä tietää sitä, että vanhaan T1 -terminaaliin jää enää Silja Europa ja Pietariin matkoja tekevä laiva Anastasia. T2 terminaalista liikennöivät 12.6. alkaen siis Eckerö Linen Finlandia ja Tallinkin Megastar ja Star.

12.6.2017 alkaen Eckeröline lähtee T2-terminaalista.
Iso muutos on edessä myös henkilöautoilijoille, sillä jatkossa henkilöautot ohjataan ulos satama-alueelta Länsisatamankadun ja Tyynenmerenkadun risteyksestä, jossa autoilijat voivat valita poistumisen Tyynenmerenkatua tai Länsisatamankatua pitkin kohti Crusellin siltaa. Tämä varmasti helpottaa ruuhkaa Mechelininkadulla, sillä osa autoista voi nyt poistua vaihtoehtoista reittiä.

Raskas liikenne tullaan ohjaamaan laiturialueelta Rionkadun kautta Tyynenmerenkadulle ja kohti Länsilinkkiä ja siitä edelleen kohti Länsiväylää. Satamaan sisään tulevat rekat tulevat ajamaan terminaalin alitse jotta Eckerö Linen M/S Finlandia voi käyttää Länsiterminaali 2 12.6.2017 alkaen.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti