sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viron Viinan valikoima alennuksessa -5%

Heinäkuu ja helteet tulevat. Ja silloinhan tietenkin janottaa. Onko juomat ostettu? Eikö? Mitä, onko laivapaikat menneet jo parempiin suihin ja seuraavan kerran vapaata vasta viikolla X? Jos Monopoli ei ole suosikkikonjakkisi tai muutenkaan et halua Monopoli-hintoja maksella ja haluat juomat nopeasti, tilaa juomat netistä.

Viron Viina on suosittu ja luotettava paikka tilata jos jonkinlaista juomaa ja toimituskin on testannut kyseisen juomakaupan toiminnan ja testi löyty näiltä sivuilta. Toiminta on nopeaa ja nyt, kesäkuun loppuun saakka nopeille on tarjolla vielä tarjouskoodia. Sillä saa -5% hinnoista pois. 5 prosenttia voi kuulostaa pieneltä, mutta kaikkihan on kotiinpäin.

Ja mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät! :) Viron Viina pärjäsi hienosti myös blogin hintavertailussa muita paikallisia nettikauppoja vastaan. Toki hinnat on hieman isommat kuin kaupoissa joista itse haetaan juomat Tallinnasta tai laivalta, mutta paljonko sinä arvostat omaa aikaa?


Valikoimakin kasvaa ostajien iloksi koko ajan ja tuotteita on tupakkatuotteista väkeviin ja limppareista luomuviineihin. Nyt hopi hopi ostamaan ennen kesäkuun loppua lomajuomat Virosta!

PS. Koodi on "Kesäkuu", ja sillä saat 5% alennuksen juomaostoksistasi kassalla. 

2 kommenttia :

  1. Vaikuttaako nuo muuttuneet valmisteverolain momentit alkoholin tilaamiseen netistä, jääkö helpommin tulliin tms.?
    http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150635

    VastaaPoista
  2. Hyvin on toiminut ainakin tänne Jyväskylän korkeudelle, paketissa ei häiritseviä tarroja tai muutakaan, hyvin pakattu ja nopeampi toimitus kuin monella muulla nettikaupalla samaisesta maasta. Pitääkin laittaa tilaus sisään ja katsoa jääkö jotenkin helpommin tulliin, tuskin.

    VastaaPoista