Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

torstai 17. tammikuuta 2019

Alcoshop - tuotteet kuljetettuina kotiovelle laillisesti Virosta

Testasimme vuoden 2017 lopulla Alcoshop.fi -osoitteessa toimivan alkoholin verkkokaupan. Lue juttu täältä. Kokemus oli tuolloin jo todella hyvä – laaja valikoima ja nopea toimitus. Katsastimme nyt mikä on muuttunut, vai onko mikään? 

Moni alkoholin verkkokauppa on lopettanut toimintansa ja viimeisimpien tietojen mukaan pari tallinnalaista kivijalkakauppaakin on laittanut lapun luukulle, mutta Alcoshop.fi on useiden nettifoorumeiden mukaan yksi niistä paikoista joista suomalaiset ostaa juomat kotiovelle. Facebookissa sivustolla on melkein 5500 tykkääjää - palaute on positiivista. Sivusto on lisännyt myös Trustpilot - arvostelut sivuilleen. Sieltä voi jo käydä katsastamassa mielipiteitä sivustosta ja toimituksesta - vaikka toimitus ei sivuston asia olekaan.

alcoshop.fi, tarjoukset, 2019, tallinna tutuksi
Alkuvuoden tarjouksia Alcoshop.fi -sivustolla - tarjoukset vaihtelevat jopa päivittäin!
Aikaisemmin sivustolla oli käytössä myös Klarna-laskutusvaihtoehto, mutta tätä vaihtoehtoa ei enää ole tarjolla. Tämä sivusto on ollut jo sen verran aikaa pystyssä että ei tilaamisessa ja tilauksen maksamisessa pitäisi pankkitililtä olla enää mitään ongelmaa, ainakin tietojemme mukaan tilaajat ovat saaneet tuotteensa joissain tapauksessa jopa hämmästyttävän nopeasti ja mahdolliset viivästykset ovat johtuneet kuljetusyhtiöstä tai siitä että tuotetta on jouduttu odottelemaan lähetettäväksi.

Sivusto mainostaa omaavansa tuotteita peräti 3500 ja todennäköisesti näin onkin. Emme näitä alkaneet laskemaan. Asiakaspalvelusta voi myös udella tiettyjä tuotteita jos joku puuttuu valikoimasta. Perusvalikoimaan kuuluvat Aperatiivit, Brandy, Juomasekoitus, Konjakki, Kuohuviini, Likööri, Olut, Portviini, Punaviini, Rommi, Roseeviinit, Shampanja, Siideri, Tequila, Valkoviini, Vermutti, Viski, Vodka, Väkevät viinit, Muut, Kampanja, Gini ja Long Drink… siinä sitä riittää valikoimaa. Kallista vai ei... no Alkoon verrattuna ei ole kallista, johonkin muuhun kauppaa verrattuna hinnat voi olla hieman korkeat. Ainakin niihin kauppoihin joista tuotteet pitää noutaa itse.

Käy rekisteröitymässä asiakkaaksi ja tilaa uutiskirje! Alcoshop.fi - >

Kuljetusliike kuljettaa – valitse omasi


Alcoshop.fi ei edelleenkään järjestä itse tuotteiden kuljetusta, vaan ostaja itse hoitaa homman. Ostaja saa sähköpostiin tiedot tilauksesta, joiden avulla tilauksen järjestäminen on helppoa. Tällä hetkellä sivuilla on Wesend-palvelun kuljetushinnat esillä, mutta mitä tahansa muutakin kuljetustapaa voi käyttää. Toimituksella on muutama kokemus Wesend-palvelusta muiden tuotteiden kuljettamisesta – hinnat esimerkiksi maksimissaan 30 kilon kuljetukselle Alcoshop.fi kaupasta ovat 22 euroa.

wesend, toimitukset virosta, pakettipalvelu, tallinna tutuksi
WeSend -yrityksen kautta siirtyvät kaikki paketit Virosta Suomeen, käy katsomassa!

Tuohon kilomäärään saa jo ihan mukavasti tavaraa, max 50kilogrammaan maksu onkin jo sitten 39 euroa. Maksimissaan 800 kilon maksu on 125 euroa, joten isomman satsin tilaaminen on kuljetuskustannuksia ajatellen kannattavampaa. Suosittelemme kokeilemaan palvelua vaikkapa ensin pienemmällä tilauksella – näet itse miten sukkelasti ja vaivattomasti palvelu toimii. Jos olet aikaisemmin käyttänyt jotain muuta pakettipalvelua, sekin toimii täällä.

Kieltämättä tässä on ihan kätevä vaihtoehto juomien hankkimiseksi jos ei halua käyttää päivää tai kahta Tallinnassa tai Latviassa käymiseen. Onhan se toki kiva matkailla, mutta jos kustannuksia laskee niin Alcoshop.fi tilaus tulee monin tavoin edullisemmaksi. Vahva suositus toimitukselta myös tähän palveluun – käy kokeilemassa. Lue lisää ->

Viinalaatikko.com – uusi nopean toimituksen sivusto


Alcoshop.fi perustajilta tuli myös uutisia tällä viikolla uutiskirjeen myötä, uusi viinalaatikko.com sivusto avasi ovensa. Kyseessä on saamiemme tietojen mukaan pienemmällä tuotevalikoimalla varustettu, alcoshop.fi -verkkokaupan suosituimpia tuotteita tarjoava verkkokauppa. Käy tutustumassa, uusi kauppa sijaitsee osoitteessa viinalaatikko.com. Iso osa tuotteista on pakattu muovipulloihin – tällöin tietty toimituskulut ovat pienemmät. Toki valikoimasta löytyy myös lasipulloja ja paljon muuta. Pitääkin ottaa lähempään tarkasteluun tämä ja katsastaa mitä kaikkea on tarjolla.

viinalaatikko, viinaboksi, tallinna tutuksi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti