maanantai 26. huhtikuuta 2021

UUTUUS! Nyt Brändylonkeroa Tulivesi.com verkkokaupasta!

Brändylonkero (Laitilan) löi itsenä läpi muutama vuosi sitten Viron matkaajien suosikkijuomana, kunnes se yhtäkkiä katosi markkinoilta. Nyt Hartwall tuo oman export-versionsa myyntiin mm. Tallinnassa ja tätä 7.5 % vahvuista Hartwall Original Brandy Black Label juomaa löytyy nyt Tulivesi.com -verkkokaupasta.

Alkuperäinen Hartwallin Brandy Long Drink

Tulivesi.com verkkokaupassa 24 tölkkiä erikoisvahvaa (7.5%) juomaa on myynnissä hintaan 28.99 € / 24 tölkkiä, joten litrahinnaksi tulee n. 3,62 €. Toki tähän tulee vielä sitten päälle toimituskulut, jotka lisäävät litrahintaa vähän sen mukaan paljonko juomaa kerralla hankkii, ja minkä kuljetusyhtiön kukin ostaja valitsee. Tulivesi.com verkkokaupasta tulee kuitenkin myös huomioida että jokaisesta ostoksesta saat Tulipisteitä, jotka voit käyttää seuraavissa tilauksissa. Eli vähän niinkuin bonusta!

Original Long Drink Black Label Brandy 7,5 % on vahvempi versio lonkerosta, joka oli toinen vuoden 1952 alkuperäisistä lonkeromauista, jotka lanseerattiin Helsingin kesäolympialaisiin. Korkeampi brandypitoisuus lisää juoman drinkkimäisyyttä ja a se on parhaimmillaan jääkylmänä. (Hartwall.fi)

Alkossa ja kaupoissa on myynnissä tästä muutaman prosentin verran miedompi, 5.5% versio ja pakkauskoko on 0.5 litraa kun se export-tuotteissa on 0.33l. Alkossa puolen litran tölkillä on hintaa 4.02 €, joten litrahinnaksi tulee hulppea 8.04 €. Kyseisen tuotteen nimi on Original Long Drink Brandy & Pommac. 

Tee tilaus Tulivesi -verkkokaupasta ja pääset maistelemaan tätä vahvempaa herkkua. Nappaa ostoskoriin myös muita edullisia janojuomia. Tilaa kuljetus erikseen lähimpään noutopisteeseen tai kotiovelle!

Alkoholiton Original Long Drink!

Tulivesi.com verkkokaupassa on myös myynnissä alkoholiton Original Long Drink edulliseen hintaan. Laatikkohinta on varsin edullinen Suomen hintoihin verrattuna. Mainio janojuoma kesäpäiviin! Tsekkaa hinta tästä linkistä Tulivesi.com sivuilla.

Klikkaa Tulivesi -verkkokauppaan tästä!

PS. Suosittelemme myös tykkäämään Tulivesi.com Facebook-sivuista, uusimmat tarjoukset aina sieltä! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti