perjantai 2. elokuuta 2019

Pysäköinti Tallinnassa - nyt se onnistuu myös suomalaisella puhelinliittymällä!

Pysäköinnin mobiilimaksaminen suomalaisella liittymällä on nyt siis mahdollista Tallinnassa. Hyviä uutisia suomalaismatkailijoille tuli 1.8.2019 alkaen ja pysäköinnin voi maksaa Pargi.ee-sovelluksella. Se toimii suomalaisissa puhelinliittymissä ja hyväksyy suomalaiset Visa- ja Mastercard-kortit.
Näin pääset maksamaan pysäköinnin Tallinnassa:

  • Lataa maksuton Pargi.ee-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus toimii iOS- ja Android-puhelimissa. Kannattaa varmistaa oman puhelimen verkko-ominaisuudet ulkomailla, lähes kaikkiin liittymiin kuuluu verkon käyttö myös ulkomailla samaan kuukausipakettiin. Muista laittaa myös roaming-asetus oikeaan asentoon.
  • Ensimmäistä kertaa avattaessa sovellus pyytää lupaa puhelimen paikannustietojen käyttämiseen. Anna lupa, jotta sovellus voi jatkossa määrittää sopivat pysäköintialueet.
  • Sovellus tekee nopean puhelun identifioidakseen puhelinnumeron. Tämän jälkeen sovellus pyytää luottokorttisi tietoja. 
  • Syötä luottokorttisi tiedot ja tunnistaudu turvallisuussyistä omien pankkitunnustesi avulla. Tämän jälkeen erillistä tunnistautumista ei enää tarvita ja sovellus on aina käyttövalmiina. 

Linkki Android-versioon - > Google Play
Linkki Apple-versioon -> App Store

Sovellus on turvallinen ja luotettava käyttää, joten jos haluat maksaa pysäköinnin Tallinnassa omalla kännykälläsi suomalaisella liittymällä, tässä on uusi ja toimiva ratkaisu tuohon.

Lisää tietoa pysäköinnistä Tallinnassa saat Tallinnan kaupungin sivulta. Valitettavasti sivu ei ole saatavilla toistaiseksi suomeksi, tämä sivusto on englanniksi.

Katso myös 1.8.2019 julkaistu uudistettu painos Tallinnan kupunkikartasta. Visit Tallinn -sivuston mediapankista löytyy paljon muutakin mielenkiintosita luettavaa.

Kaupunkikartta suomeksi
Visit Tallinn Mediapankki

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti