perjantai 9. elokuuta 2019

Livikon elokuun tarjoukset ja uudet ajo-ohjeet Lootsin myymälään!

Kuten varmasti kaikki Tallinnassa viime aikoina käyneet ovat huomanneet, Nautican kulmalla oleva risteys (Joe-Ahtri-Tuukri-Lootsi) on melkoisen myllerryksen keskellä Reidi Teen rakentamisen vuoksi ja remontissa se on vielä jonkin aikaa. Livikon lippulaivamyymälään (Lootsi) on kuitenkin olemassa helppo kiertotie! Uus-Sadama katu on jälleen auki, joten tuota kautta pääsee noutamaan omat ennakkotilaukset ja bongaamaan parhaita Livikon tarjouksia itse myymälästä. Myymälään on helppo tulla myös suoraan Tallinkin laivoilta - katso!

Katso ajo-ohjeet tästä ja löydät perille! Ahtri - Tuukri ja Uus-Sadama teiden kautta helposti perille!Klikkaa tästä katsoaksesi klipin Youtuben puolelta.

Livikon erikoistarjoukset - Elokuu


Livikossa on koko ajan sadoittain erilaisia tarjouksia, tässä tämän kuukauden houkuttelevimmat tarjoukset. Klikkaa kuvaa tai käy Livikon Erikoistarjoukset -sivulla tarkastamassa hinnat. Ja vaikka tuotteita on varattu runsaasti myyntiin, suosittelemme tekemään ennakkotilauksen - näin varmistat että tuotetta todellakin on kun niitä menet Tallinnasta hakemaan!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti