keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Liviko laski hintoja - Latviaan on enää turha mennä isojen säästöjen perässä!

Heinäkuu koitti ja Viro laski pikatahtia alkoholiverotustaan. Tämä näkyy isoimpien liikkeiden hinnoissa välittömästi ja yksi hintoja reippaasti laskenut toimija on Liviko. Tarjoushintojen myötä on melkoisen turhaa lähteä ajelemaan 2,5 tunnin matkaa Latviaan - sen ajan voi käyttää paljon paremminkin! 

Ja toki jos haluat edelleen tehostaa Tallinnassa oloaikaa, tilaa tuotteet ennakkoon ja voit vain lastata tilaamasi tuotteet suoraan autoon! Näppärää! Livikossa näyttää myös olevan ostajan markkinat, joten näillä hinnoilla kannattaa tilata vähän enemmänkin, Tallinna on juuri nyt se optimaalisin ostospaikka kesäkuuman vilvoitteleville juomille.

Ja loppuvuoteen mahtuu varmasti juhlaa jos toista, joten nyt kannattaa tsekata Livikon kovat tarjoukset esimerkiksi A Le Coqin oluen ja sen ainoan ja oikean Lonkeron (Hartwal OriGINal Long Drink) kohdalta! Katso tarjoukset tästä tai klikkaa kuvaa!


Tallinnaan matkaajan ja juomia ostamaan menevän vakiolinkkejä on Livikon pääsivun lisäksi tietenkin myös Tarjoukset -sivusto, josta löytyy joka kuukausi satoja eri tuotteita alennetuin hinnan. Täältä voit bongata tuotteita jotka ovat useita euroja edullisempia kuin muissa Tallinnan kaupoissa tai esimerkiksi laivoilla!

Kun vertailet hintoja, kannattaa myös muistaa että rekisteröitymällä Livikon kanta-asiakkaaksi saat 5% alennuksen tuotteista kun kertaostoksen summa on yli 20 euroa. Eli nyt alennetut hinnat ja niistä vielä 5% hinnasta pois! Rekisteröinti on tietenkin ilmainen!

Rekisteröityminen tapahtuu Livikon rekisteröintisivulla. Täytä lomake tai rekisteröidy Facebook-tunnuksilla, nouda oma Liviko kanta-asiakaskortti ja nauti alennuksista nyt ja jatkossa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti