lauantai 17. elokuuta 2019

Remonttitarvikkeet Tallinnasta - vertaile, katso tarjoukset ja osta Virosta!

Remonttitarvikkeiden hakeminen Tallinnasta on edelleen kannattavaa ja huvireissun voi yhdistää edullisten tuotteiden hakemiseen Tallinnasta. Hintatietoisuus on tietenkin se ykkösasia, mutta bongaamalla parhaat tarjoukset Tallinnasta, voi säästö olla kymppejä, satasia tai jopa tuhansia euroja, riippuu vähän mitä ostaa!

Toimitukseemme tulee lähes joka viikko kyselyjä että mistäs niitä remonttitarvikkeita nyt kannattaisi sitten Tallinnasta katsella? No, laaja kysymys, mutta ihan ensiksi kannattaa katsoa oman lähirautakaupan valikoima, laittaa hintoja ylös ja sen jälkeen katsastamaan mitä Viro ja Tallinna tarjoaa. Ihan itsestään nämä tuotteet eivät liikahda Suomeen, toki joillakin on kuljetuspalvelu Suomeen saakka ja jotkut kuljetusfirmatkin hakevat tilatut tavarat pakattuna paikan päältä. Moni käy Tallinnassa ja Virossa pakettiautolla - juomanhakureissuun kannattaa ehdottomasti yhdistää myös remonttitarvikkeiden hakua, jos sellaiselle on tarvetta.Kanta-asiakkuus kannattaa aina!


Kannattaa myös selvitellä mitkä kaupat antavat kanta-asiakkaille alennuksia ja minkä verran. Ja onko esimerkiksi alennukset tarjolla myös jo alennetuista hinnoista. Näillä alennuksilla voi suupielet nousta virneeseen kun hinta onkin paljon vähemmän kuin kotimaassa. Alennuskortti voi olla ilmainen tai maksaa muutaman euron, tämä tulee heti takaisin alennuksina ensimmäisen ostosten yhteydessä.

Usein Virossa myytävä tavara on aivan samaa kuin Suomessa, tuotemerkki vaan voi olla sama. Myös kuljetusta Suomeen kannattaa kysyä paikan päällä tai netin kautta - hinta voi olla usein yllättävänkin vähän!

Tallinna tutuksi -toimitus voi omien kokemusten mukaan suositella ainakin kolmikkoa Bauhaus, Espak ja K-rauta. Varmasti muillakin kaupoilla on kilpailukykyisiä hintoja ja erikoistarjouksia jotka kannattaa käyttää hyödyksi. Työkalut tai tarvikkeet Tallinnasta, usein edullisemmin kuin Suomesta!

Baltic Guide on sommitellut kartalle suosituimmat liikkeet.
Ja niitä liikkeitähän Tallinnassa riittää mistä kannattaa tarjoukset katsastaa!

Bauhaus - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Espak - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
K-rauta - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Decora - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Ehituse ABC - kaikkea! - linkki
Bauhof - kaikkea! - linkki
eHomer - toimitukset Suomeen! - linkki 
Ehituskeskus - kaikkea! - linkki 
FEB - mm. LVI - linkki ja tarjoukset
Interbauen - kaikkea! - linkki
Mass - puutavarakauppa - linkki
Handymann - työkaluja - linkki ja tarjoukset
Tööriistamarket - työkaluja - linkki ja tarjoukset
Tööriistamaailm - työkiloja - linkki ja tarjoukset
Coop Ehituskeskus - tarvikkeita - tarjoukset
Hansas Plaadimaailm - laattoja ja muuta - linkki
Porandakeskus - lattiat ja sisustus - linkki
Wermstock - laatat - linkki
Muster - sisustuskauppa - linkki

Lisää rakennustarvikekauppoja löydät täältä
Lisää työkalukauppoja löydät täältä.
Lisää kodintekniikkaliikkeitä löydät täältä.
Lisää linkkejä rakentamiseen löydät täältä.
Lisää linkkejä sisustamiseen ja huonekaluihin löydät täältä.

Tarjouksia tulee usein viikoittain tai ainakin kuukausittain. Osoitteessa Prospecto.ee ja Superhind.ee löytyy tasaiseen tahtiin uusimpia tarjouskatalogeja myös rakennustarvikeliikkeisiin, joten sieltä kannattaa tarkistella asiaa ensin.
3 kommenttia :


 1. Ajattelin tänne jakaa omat kokemukset kun ei löytnyt monelta muulta kokemuksia.
  eHomer (https://www.ehomer.ee/fi/) oli halvat hinnat verrattuna Suomeen, mutta en ainakaan sieltä tilaisi uudestaan.

  Prosessi meni niin että pistin remonttia varten tuotteet ostokoriin ja pyysini tarjousta. Siinä oli toimituskulut jo ihan kunnolliset kun jokainen tuote lisää nostaa kustannuksia. Tarjouksessa kuitenkin tuli vielä vähän alennusta kaikista tuotteista ja koknaisumma ihan ok vaikka toimitus oli jo jotain 500€ luokkaa. Pistin maksun menemään, mutta sitten tulikin viesti ettei osaa tarvarasta edes ole saatavilla mistään (miksi ei osattu kertoa tarjousvaiheessa ja miksi ne olivat ylipäätään verkkokaupassa?). No, osan sai vaihdettua toiseen tavaraan, osasta sai palautuksen, mutta toimituskuluista ei tehty vähennyksiä. Viestintä oli nopeaa ja mukavaa (suomeksi).
  12 päivän päästä tavara sitten saapui, siitä soiteltiin etukäteen, mutta jätettiin kertomatta että pitäisi olla oma trukki paikan päälle kuorman purkua varten. Onneksi sain läheltä nopeasti traktorin nostamaan, muuten olisikin tullut vaikeuksia.

  Harmillisin oli kuitenkin se, että tarkistin kuorman mutta en ruvennut kaikkia tehdaspakkauksia availemaan ja laskemaan. Yhdessä paketissa luki kyljessä 10 kpl, mutta se lopulta sisälsi vain 6. Huomasin tämän vasta puolen vuoden jälkeen kun nuo tavarat tuli käyttöön (hidasta on tää remontti työn ohessa) ja kun ilmoitin asiast eHomer asiakaspalveluun todettiin vaan ettei voi mitään, olisi pitänyt tarkistaa kun kuorma tuli. Mielestäni aika kohtuutonta tarkistaa tavaran oikeellisuus noinkin tarkasti että rupee mittailemaan, laskemaan tai punnitsemaan tavaraa eikä saisi luottaa tehtaan paketissa olevaan tekstiin. Nyt joudun maksamaan samasta tavarasta kahteen kertaan.

  Tän kokemuksen perusteella ei jatkoon, ostan eneemmän paikallisesti tai haen pienemmät tavarakuormat itse Virosta jos sattuu siellä käymään.

  VastaaPoista
 2. Tuo eHomer ei hoida ainakaan reklamaatioita mitenkään, toimittivat pilalle kastuneita levyjä, eivät nyt vastaa reklamaatioon mitään, ei puhelimella eikä sähköpostilla, en suosittele tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta ja informaatiosta! Pitäisi varmasti tämä artikkeli päivittää ihan uusilla tiedoilla, tuosta eHomerista on muillakin hieman heikkoja kokemuksia, ainakin jos joku menee pieleen.

   Poista