lauantai 17. elokuuta 2019

Remonttitarvikkeet Tallinnasta - vertaile, katso tarjoukset ja osta Virosta!

Remonttitarvikkeiden hakeminen Tallinnasta on edelleen kannattavaa ja huvireissun voi yhdistää edullisten tuotteiden hakemiseen Tallinnasta. Hintatietoisuus on tietenkin se ykkösasia, mutta bongaamalla parhaat tarjoukset Tallinnasta, voi säästö olla kymppejä, satasia tai jopa tuhansia euroja, riippuu vähän mitä ostaa!

Toimitukseemme tulee lähes joka viikko kyselyjä että mistäs niitä remonttitarvikkeita nyt kannattaisi sitten Tallinnasta katsella? No, laaja kysymys, mutta ihan ensiksi kannattaa katsoa oman lähirautakaupan valikoima, laittaa hintoja ylös ja sen jälkeen katsastamaan mitä Viro ja Tallinna tarjoaa. Ihan itsestään nämä tuotteet eivät liikahda Suomeen, toki joillakin on kuljetuspalvelu Suomeen saakka ja jotkut kuljetusfirmatkin hakevat tilatut tavarat pakattuna paikan päältä. Moni käy Tallinnassa ja Virossa pakettiautolla - juomanhakureissuun kannattaa ehdottomasti yhdistää myös remonttitarvikkeiden hakua, jos sellaiselle on tarvetta.Kanta-asiakkuus kannattaa aina!


Kannattaa myös selvitellä mitkä kaupat antavat kanta-asiakkaille alennuksia ja minkä verran. Ja onko esimerkiksi alennukset tarjolla myös jo alennetuista hinnoista. Näillä alennuksilla voi suupielet nousta virneeseen kun hinta onkin paljon vähemmän kuin kotimaassa. Alennuskortti voi olla ilmainen tai maksaa muutaman euron, tämä tulee heti takaisin alennuksina ensimmäisen ostosten yhteydessä.

Usein Virossa myytävä tavara on aivan samaa kuin Suomessa, tuotemerkki vaan voi olla sama. Myös kuljetusta Suomeen kannattaa kysyä paikan päällä tai netin kautta - hinta voi olla usein yllättävänkin vähän!

Tallinna tutuksi -toimitus voi omien kokemusten mukaan suositella ainakin kolmikkoa Bauhaus, Espak ja K-rauta. Varmasti muillakin kaupoilla on kilpailukykyisiä hintoja ja erikoistarjouksia jotka kannattaa käyttää hyödyksi. Työkalut tai tarvikkeet Tallinnasta, usein edullisemmin kuin Suomesta!

Baltic Guide on sommitellut kartalle suosituimmat liikkeet.
Ja niitä liikkeitähän Tallinnassa riittää mistä kannattaa tarjoukset katsastaa!

Bauhaus - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Espak - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
K-rauta - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Decora - kaikkea! - linkki ja tarjoukset
Ehituse ABC - kaikkea! - linkki
Bauhof - kaikkea! - linkki
eHomer - toimitukset Suomeen! - linkki 
Ehituskeskus - kaikkea! - linkki 
FEB - mm. LVI - linkki ja tarjoukset
Interbauen - kaikkea! - linkki
Mass - puutavarakauppa - linkki
Handymann - työkaluja - linkki ja tarjoukset
Tööriistamarket - työkaluja - linkki ja tarjoukset
Tööriistamaailm - työkiloja - linkki ja tarjoukset
Coop Ehituskeskus - tarvikkeita - tarjoukset
Hansas Plaadimaailm - laattoja ja muuta - linkki
Porandakeskus - lattiat ja sisustus - linkki
Wermstock - laatat - linkki
Muster - sisustuskauppa - linkki

Lisää rakennustarvikekauppoja löydät täältä
Lisää työkalukauppoja löydät täältä.
Lisää kodintekniikkaliikkeitä löydät täältä.
Lisää linkkejä rakentamiseen löydät täältä.
Lisää linkkejä sisustamiseen ja huonekaluihin löydät täältä.

Tarjouksia tulee usein viikoittain tai ainakin kuukausittain. Osoitteessa Prospecto.ee ja Superhind.ee löytyy tasaiseen tahtiin uusimpia tarjouskatalogeja myös rakennustarvikeliikkeisiin, joten sieltä kannattaa tarkistella asiaa ensin.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti