Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu


Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle!

Parhaat linkit ja vinkit Tallinnaan ja Viroon! Tallinnaan päiväristeilylle tai pidemmälle hotellimatkalle, tsekkaa matkasi linkit täältä. Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Twitterissä ja saat lisää uusimpia uutisia ja tuoreimpia tarjouksia Tallinnasta! Mukavaa matkaa Tallinnaan!

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tallinnan Prisman hinnasto netissä


Prisma on iloiseksi yllätykseksi laittanut oman Tallinnan tuotehinnastonsa nettiin. Hinnastosta löytyy melkoinen määrä erilaisia tuotteita, alkoholituotteitakin on jutun kirjoitushetkellä peräti 969. Prismasta voi tilata tuotteita ennakkoon, nouto tapahtuu Sikupillin Prismasta.

Hinnastosta löytyvät niin väkevät kuin miedotkin alkoholit ja nettisivu tulee varmasti olemaan matkailijoiden ahkerassa käytössä. Tulemme myös lisäämään Prisman omaan hintavertailuumme kun on taas päivityksen aika. Lisäämme linkin hinnastoon luonnollisesti myös sivuillemme vasempaan palkkiin.

Tästä katselemaan Prisman hintoja! Muista myös sivustomme hintavertailut jotka löydät sivun ylälaidasta.

PRISMAN HINNASTO, ALKOHOLIJUOMAT

Voit saada alkoholiostoksista jopa Tuplabonusta ja maksaa voit myös S-etukortilla. Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi Prisman mainosta...2 kommenttia :

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tänne ne ministerit hoputtavat ostoksille.

    VastaaPoista