Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu


Tallinna Tutuksi - linkit ja vinkit Tallinnaan

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan -matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Twitterissä ja saat lisää uusimpia uutisia ja tuoreimpia tarjouksia Tallinnasta. Voit etsiä aikaisemmin julkaistuja juttuja sivuiltamme oheisen hakupalkin avulla. Kirjoita ja hae!


perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tallinnan Prisman hinnasto netissä


Prisma on iloiseksi yllätykseksi laittanut oman Tallinnan tuotehinnastonsa nettiin. Hinnastosta löytyy melkoinen määrä erilaisia tuotteita, alkoholituotteitakin on jutun kirjoitushetkellä peräti melkein 1000. Prismasta voi tilata tuotteita ennakkoon, nouto tapahtuu Sikupillin Prismasta.

Hinnastosta löytyvät niin väkevät kuin miedotkin alkoholit ja nettisivu tulee varmasti olemaan matkailijoiden ahkerassa käytössä. Tulemme myös lisäämään Prisman omaan hintavertailuumme kun on taas päivityksen aika. Lisäämme linkin hinnastoon luonnollisesti myös sivuillemme vasempaan palkkiin.

Tästä katselemaan Prisman hintoja! Muista myös sivustomme hintavertailut jotka löydät sivun ylälaidasta.

PRISMAN HINNASTO, ALKOHOLIJUOMAT

Voit saada alkoholiostoksista jopa Tuplabonusta ja maksaa voit myös S-etukortilla. Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi Prisman mainosta...

Prisma Tallinnan satamaan vuonna 2018


Tallinnan satamaan rakennetaan parhaillaan Porto Franco -ostoskeskusta jonka alakertaan rakennetaan iso Prisma. Lue lisää täältä.2 kommenttia :

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tänne ne ministerit hoputtavat ostoksille.

    VastaaPoista