tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tallinnan turistikartta uudistui - lataa tai nouda omasi!


Tallinnan matkailukartasta on juuri tullut uusi upea painos ulos. No, eiväthän Tallinnassa jatkuvasti käyvät tarvitse mitään karttoja liikkuakseen, mutta täytyy kyllä todeta että ihan mukavia nämä tällaiset kartat ovat ihan kokeneellekin matkaajalle. Kartan lisäksi teoksesta löytyy mainiosti tietoa eri nähtävyyksistä kaupunginosittain ja varsinkin päiväristeilyn tai pidemmän hotellimatkan Tallinnaan tekevän kannattaa tähän karttaan tutustua jo ennakkoon.
Kartan voi ladata omalle tietokoneelle Visittallinn.ee sivuilta (linkki vie suoraan pdf-tiedostoon, n. 12,7 mt) tai sitten kartan voi noutaa ilmaiseksi paperisena versiona Tallinnan matkailuinfosta, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa, aivan Raatihuoneen torin vieressä, osoitteessa Niguliste 2.

Kuvakaappaus Visittallinn.ee kartasta.
Tallinnasta enemmän irti Tallinn Cardilla 

 Matkailukartasta löytyvät mm. kaikki Tallinn Cardin kaikki ilmaiset käyntikohteet ja näppärä julkisen liikenteen kartta. Tallinn Cardilla julkinen liikenne on ilmainen ja tämä yhdistelmä on lyömätön, mikäli aikoo saada kaiken irti Tallinnasta lyhyessä tai hieman pidemmässä ajassa. Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kortilla saa, saatat yllättyä mitä kaikkea tämän kortin etuihin oikein kuuluukaan. Erinomainen juttu mihin vuodenaikaan tahansa ja miten pitkään reissuun tahansa.

Kuvakaappaus Visittallinn.ee kartasta.

Tallinn Cardin hinta on alkaen 32 euroa vuorokausi aikuisilta ja alle 15 vuotiailta vuorokausimaksu on 16 euroa. Kahden vuorokauden kortti onkin jo edullisempi per vuorokausi (42e / 21e) ja kolmen vuorokauden kortille hintaa tulee 52e/26e. Kortin voi ostaa näppärästi etukäteen netin kautta, Eckerö ja Viking Linen laivoilta sekä A- ja D-terminaaleista. Näiden lisäksi kortin voi hankkia useasta muusta pisteestä, tsekkaa lista Visittallinn.ee sivuilta. Tallinnatutuksi -sivusto suosittelee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti