lauantai 2. tammikuuta 2016

TallinkSiljan ennakkotilauspalvelu 2016

tallinksilja, ennakkotilaus, preorder
Monelle laivamatkustajalle ovat tuttuja erilaiset laivojen tarjoamat ennakkotilauspalvelut. Myös monet Tallinnassa sijaitsevat kaupat suosittelevat tilaamaan tuotteet etukäteen kauppaan ja ainakin Livikon oma ennakkotilauspalvelu on toiminut todella hyvin.

Tässä jälleen päivitetyt listat TallinkSiljan laivoille. Ennakkotilata voi nykyään kaikille laivamatkoille, joten tilausten tekeminen Helsinki - Tukholma tai Turku - Tukholma linjalle käy vallan näppärästi.

Nämä listat ovat nyt voimassa helmikuun 2016 loppuun saakka.

TallinkSilja Shuttle Car Shopping lista on laajin ja kannattaakin tutustua tuohon jos olet menossa auton kanssa pikareissulle Tallinnaan.Baltic Queen Car Shoppingin.oma lista on puolestaan 22h risteilyn tekeville, auton kanssa matkaan lähteville. Kätevästi tilatut tuotteet auton viereen autokannelle lastausta varten.

Mukana myös TallinkSiljan ennakkotilauspalvelun kupongit Helsingistä Tukholmaan risteileville Silja Symphonylle ja Silja Serenadelle ja Turusta Tukholmaan matkaaville Baltic Princessille ja Galaxylle. Luonnollisesti nämä laput löytyvät myös TallinkSiljan sivuilta, mutta yleisön pyynnöstä julkaistaan linkit sinne myös Tallinna Tutuksi -sivustolta.


TallinkSilja Shuttle Car Shopping -lista (voimassa 1.1.-29.2.2016)
Shuttle Car Shopping varausohjeet ja info löytyy täältä.

TallinkSilja Baltic Queen Car Shopping -lista (voimassa 1.1.-29.2.2016)
22h risteilyn ohjeet ja opastus löytyy täältä.

Helsinki-Tukholma reitin:
Silja Serenade ja Symphony ennakkotilauslista (voimassa 1.1.-29.2.2016)
Silja Car shoppingista voit lukea lisää tästä.

Turku-Tukholma reitin:
Galaxy ja Baltic Princess ennakkotilauslista (voimassa 1.1.-29.2.2016)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti