keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Bussilla Tallinnasta Pärnuun tai Riikaan?

SuperBus, eli Onnibussin virolainen vastinen julkaisi tässä viikolla iloisen uutisen omilla FB-sivuillaan. Keväällä 2016 SuperBus tulee ajamaan Tallinna - Pärnu - Riika reittiä ja kuten konseptiin kuuluu, hinnat lähtevät 1€ + 1€ hinnoista. No, sillä rahalla ei taida edes Helsingistä saada kahvikupposta näinä päivinä, joten ei tuo reissaaminen bussilla ole hinnoilla pilattu etelänaapurissa.


SuperBus tarjoaa varsin mainion ja edullisen mahdollisuuden matkustaa Tallinnasta Pärnuun, Riikaan tai jopa hieman pidemmällekin. Toki kilpailijoita riittää, mutta ennen kuin meillä se tunneli tuossa maiden välillä on ja siihen kunnon rautatie, taitaa tämä olla se edullisin tapa matkustaa Keski-Eurooppaan.

Kannattaa tarkkailla tilannetta ja varata omat reissut esimerkiksi Pärnuun tai Riikaan heti kun nuo reissut tulevat myyntiin. Tällä hetkellä SuperBusin kotisivuilta löytyvä varauskalenteri antaa matkoja Pärnuun tuonne helmikuun loppuun, joten hiihtolomallahan sitä voisi vaikka lähteä käymään kylpylässä?

2 kommenttia :