maanantai 11. tammikuuta 2016

Virotölkkien palautus Länsisatamaan loppui

Helsingin kaupunki sulki Viron tölkkipalautuksen tilat Helsingin Länsisatamassa rakennuksen purun takia. Kyseessä on vuokrasopimuksen irtisanominen, mutta tarkempaa tietoa tästä ei ainakaan meillä ole. Uudet tilat piti tulla viereisestä rakennuksesta, mutta toisin kävi. Viron tölkkipalautuksen kotisivujen mukaan näin on ollut jo syyskuun puolivälin jälkeen, joten jo useamman kuukauden ajan tilanne on ollut tämä. Eli tölkkejä ei voi palauttaa.



Uusia tiloja ei ole tällä hetkellä Panttipalautuksella käytössä, joten toivottavasti kukaan ei ole pihdannut tölkkejään tähän saakka toiveissa niiden palauttaminen Lämsisatamaan. Palautuspisteen sulkeminen tietää nyt sitä että ainakin Viron puolella hierotaan nyt käsiä, sillä lahden eteläpuolella ei ole katsottu hyvällä suomalaisten panttipalautuksia Viroon.

Saa nähdä oliko tämä tarina tässä, vai onko virolaisten tölkkien palautukselle luvassa jatkoa muualla kuin Länsisatamassa. Yrityksen johtohenkilön mukaan näin ei kuitenkaan ole tarkoitus, vaan nimenomaan Länsisatama on se paikka jossa toiminta tulee jatkumaan, jos jatkuu.

Vaikka tilanne on ollut tämä jo syyskuusta, Tallinna24-sivusto uutisoi aiheesta tänään suurin otsikoin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti