keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Tallinna olutlaatikko hintavertailu 2016

Saamamme palautteen perusteella päätimme päivittää suositun olutlaatikoiden hintavertailun. Mukaan otettiin suosituimpien myymälöiden nettisivuilta kaikki ne juomapaketit joissa oli 24 pulloa tai tölkkiä yhdessä paketissa. Löysimme yhteensä 80 tuotetta, joissa oli tuo vaadittu 24 kappaleen vaatimus. Paljon oli kyllä kaikenlaisia muita oluita tarjolla, joita ei Alkossa tai suomalaisissa kaupoissa ole tarjolla.

Yhteensä 17 hintavertailupaikkaa ja Alkon hinnat siihen vielä päälle. Alkosta ei hirveästi 24 tuotteen pakkauksia löydy, mutta hinta on otettu mahdollisimman suuresta paketista, 12, 8 tai 6 tuotteen perusteella. Näitä Alkosta löytyviä tuotteita oli jonkin verran ja hintaero suomalaisen Alkon ja virolaisten myymälöiden ja laivamyymälöiden on todella huomattava. Ei pahemmin tarvitse ihmetellä mistä edelleen kiihtyvä viinaralli johtuu ja kuka siitä hyötyy.

Edelliseen hintavertailuun verrattuna listaan saatiin useampia uutuuksia, tosin osaa saa vain yhdestä ja tietystä liikkeestä. Näitä tuotteita on yhteensä 30 kappaletta.

Saako Tallinnasta Singha olutta? Entä mitä maksaa Tallinnassa Sol -olut kun se on Suomessa niin kallista? Ja mistä paikasta Tallinnasta saa Leffeä 24 pullon boxissa? Näihin saat vastauksen lukemalla tekemäämme hintavertailua.

Eniten näitä tuotteita löytyy Viinahuuto-sivustolta, vähiten tuotteita löytyi Prismasta.

Muutama asia kannattaa ottaa huomioon kun tarkastelet hintavertailua:
- Tuotteiden hinnat kerätty liikkeiden nettisivuilta 19.1,
- Tarjouksia tulee ja menee, hintavertailua kannattaa aina tehdä.
- Viron Viina ja Viinahuuto tarjoavat juomien kotiinkuljetusta, ota tämä huomioon kun vertailet hintoja.
- Eri kaupat kuten Prisma, Maxima tarjoavat myös kattavasti oluita, yleensä pienemmissä paketeissa.
- Erikoisoluita on jokaisessa kaupassa, valikoimat vaihtelevat

Klikkaa allaolevaa kuvaa ja pääset tarkastelemaan hintavertailua.

Lataa kuva koneellesi ja zoomaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti