perjantai 15. tammikuuta 2016

Livikolle uusi lippulaivamyymälä!

Liviko, yksi suosituimmista suomalaisten alkoholin ostospaikoista sulki vuodenvaihteessa yhden neljästä Tallinnan myymälästä. Ovet suljettiin pienemmästä Lootsi 3 osoitteesta ja tuotevalikoima (eli lähinnä Vodkavalikoima) siirrettiin viereiseen Lootsi 8 liikkeeseen. Jo ennestään liikkeessä oli hyllyt täynnä laatutuotteita, joten vodkakaupan sulkeminen pisti viinikaupan kapasiteetin koville.

Monet ovat kuitenkin Tallinnassa huomanneet että Livikon myymälän vieressä ollut Alcotraz on jo hyvän aikaa sitten muuttanut Lootsi-keskuksen alueelta kauemmaksi keskustasta. Rakennus jäi tyhjilleen, mutta nyt Liviko on parhaillaan remontoimassa tuota rakennusta omaan käyttöönsä.


Maaliskuussa Livikon nykyinen liike tulee siis muuttamaan tuohon viereiseen rakennukseen ja samalla kauppaan tulee paljon enemmän tilaa. Maaliskuussa Livikolla on kolme myymälää ja näistä voidaan tätä uusinta kauppaa pitää Livikon lippulaivamyymälänä. Lähimpänä D-terminaalia sijaitseva kauppa omaa myös bussiparkin ja parkkipaikan henkilöautoille.

Liviko muuttaa isompiin tiloihin.

Entinen Alcotrazin rakennus on remontissa.

Tallinna tutuksi tulee vierailemaan Livikon uudessa myymälässä sen aukeamisen jälkeen ja tuolloin on saatavilla kuvia uudesta myymälästä.

Tälläåkin hetkellä Livikolla on paljon tuotteita erikoistarjouksia jotka löydät suoraan Livikon sivuilta. Livikon ennakkotilauspalvelu toimii todella mainiosti ja saat tilattua tuotteet valmiiksi haluamaasi liikkeeseen noutoa varten. Tai voit halutessasi tilata tuotteet kotiinkuljetuksella virolaiseen osoitteeseen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti