perjantai 13. marraskuuta 2020

Tulivesi verkkokauppa – valtava valikoima tuotteita!

Toimituksen surffaillessa netissä osuimme mielenkiintoiselle sivustolle. Tulivesi, kuten alkoholia leikkisästi etelänaapurissamme kutsutaan, oli saanut ihan omat sivut. Ja kyllä, kyseessä on siis alkoholituotteita myyvä verkkokauppa. Käy katsomassa!

Tulivesi.com on ainakin meille vielä uusi sivusto, joka tarjoaa jopa 5000 erilaista tuotetta ostettavaksi. Ja kyllä, täältä löytyy luonnollisesti myös sitä oikeaa lonkeroa, eli Hartwallin Long Drinkia. Ja vieläpä ihan hyvään hintaan. Pääasiat kunnossa siis.

Erinomainen juttu sivustolla on myös se, että sitä mukaa kun tuotteita lisää ostoskoriin, ostaja näkee kuljetuspainon. Ja tämä paino on tärkeä nimenomaan kuljetustilauksen tilaamista varten. Suurin osa kuljetusyhtiöistä kun hinnoittelee palvelunsa nimenomaan painon mukaan. Kuljetus tulee tilata tämän sivuston ostoksille itse.

Tunnetut alkoholimerkit samalla sivustolla

Tarjolla on Hartwallin lisäksi luonnollisesti myös muita tunnettuja alkoholimerkkejä ja sivujen mukaan tuotteita myydään ympäri maailmaa. Sivuilla luvataan myös esimerkiksi A Le Coqin erikoistarjouksia rekisteröityneille asiakkaille. Oluita näyttää olevan Viron ja Suomen lisäksi mm. Belgiasta, Saksasta, Englannista, USA:sta ja useammasta muusta maasta. Ja mukavan laajaa valikoimaa on tarjolla.


Siidereiden osastolta löytyy kaikki tutut laatikkotavarat, mutta myös hieman erikoisempaakin tuotetta löytyy kuten Thatchers -tuoteperheen lasipulloja. Puna- ja Roseeviinien tuotelistaukseen täytynee perehtyä isommin, tarjolla kun on listauksen mukaan yli 800 tuotetta! Ja valkoviinejä siihen päälle reilut 500 kappaletta! Laatikkoviinejä näyttäisi olevan mukavat yli 130 kappaletta.

Tähän kun vielä lisätään sadat kuohuviinituotteet, shampanjat, parisataa vodka & viina tuotetta, melkein parisataa viskituotetta, konjakit, liköörit, rommit, brandyt, ginit ja tequilat niin ollaankin todella ison runsaudensarven äärellä. Hinnat ovat ainakin tarjousten osalta erinomaiset ja muutenkin verkkokaupaksi varsin kilpailukykyiset moneen muuhun verrattuna. Kaikkia sivuston tuotteita ei Alkosta saa ja nyt ei vaan pääse Tallinnasta ihan kivuttomasti hakemaan, joten verkkokauppa on nyt se varteenotettava tekijä ostaa juomia netistä.

Bonusta ostoksista?

Kyllä vain. Tällä hetkellä Tulivesi.com taitaa olla ainoita verkkokauppoja, jossa alkoholiostoksista saa kerättyä pisteitä, jotka käyttäjävalikon mukaan on nimetty Tulipisteiksi. Ilmeisesti jokaisesta ostoksesta on luvassa euromäärän mukaan pisteitä ja näitä pisteitä sitten saa lunastettua takaisin rahanarvoiseksi kupongiksi. Täytynee tehdä testitilaus, sillä emme ainakaan heti löytänyt paljonko on palkintopisteen arvo, vähintään 100 pistettä vaaditaan ainakin kupongin lunastukseen.

Osta tuotteet ja tilaa kuljetus itse

Tilaus luvataan pakata ripeästi ja asiakkaan itsensä valitsema kuljetusyhtiö noutaa lähetyksen yrityksen noutovarastosta Virosta. Tulivesi.com sivujen mukaan yhtiö pakkaa kuitenkin ainoastaan tilaukset, joille on vahvistettu kuljetus tai nouto. Virostahan voi käytännössä ostaa ja tilata ihan mitä vaan ja kuljetusyhtiö kuljettaa sen Suomeen. Esimerkkeinä sivusto mainitsee Volts, Itella, Omniva ja DPD ja Googlestahan näitä löytyy toki lisää. 

Eli tilauksen tehtyä tilaajan tulee ihan itse valita sopiva kuljetusyhtiö ja tilata sen kautta kuljetus omille tilatuille tuotteille. Ja tämä on yllättävän helppoa useimmilla sivustoilla. Suosittelemme tutustumaan eri kuljetusyhtiön hintoihin ja kilogrammarajoihin - tässä kohtaa helpottaa juuri tuo sivuston "painolaskuri". Pitänee tehdä testitilaus ja raportoida miten kävi.

Jefe.ee - valtava valikoima - ihan kaikkea!

Sivustolla on myös linkki Jefe.ee sivulle – tämä näyttäisi olevan Tulivesi.comin sisarsivusto, mutta sisältäen ilmeisesti kaikkia muita kuin alkoholituotteita. Ja valtavasti kaikkea! Mainoksen mukaan yli 15 000 tuotetta tilattavissa kotiovelle! Laitetaanpa tämäkin sivusto tutkintaan ja palataan todennäköisesti pian esittelyn myötä aiheeseen!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti