maanantai 2. marraskuuta 2020

Koronavirus ja matkustaminen Tallinnaan

Voinko matkustaa Viroon ja joudunko karenteeniin mennessä ja tullessa? Mitä toimenpiteitä tarvitsen mennäkseni Tallinnaan ja onko se turvallista? Nämä kysymykset luonnollisesti mielityttävät matkaajia tällä hetkellä.

Paras ja varmasti selkein tieto aiheesta löytyy Visitestonian sivuilta, jossa koottu mainiosti viimeisimmät tiedot samalle sivulle. Visitestonian korona-sivulle pääset tästä linkistä. Lisäksi Suomen suurlähetystö Virossa päivittää ahkerasti omia Facebook-sivuja, niitä pääset lukemaan täältä. Tilastot Viron tartunnoista löydät tältä sivustolta, koko maailman tilastoihin pääset tutustumaan näiden sivujen kautta. 

Suomesta ajankohtaista tietoa saa THL:n sivuilta, näille sivuille pääset puolestaan klikkaamalla tätä linkkiä

Tällä hetkellä Suomesta on mahdollisuus tehdä ns. karanteenivapaita risteilyjä:

TallinkSilja

Viking Line

Eckerö Line

Suomi tarvitsee matkustamista, oli kyseessä sitten matkat kotimaassa tai kotimaasta ulkomaille tai vaikkapa näille karanteenivapaille risteilyille. Pidetään laivayhtiöt elossa jotta meillä on jatkossakin aluksia joilla risteillä ja matkustaa vaikkapa Tallinnaan. Laivayhtiöt ovat huolehtineet todella mainiosti eri turvallisuustekijöistä aluksilla, nyt se on meistä kaikista kiinni.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti