maanantai 9. elokuuta 2021

Osta tuotteet verkkokaupasta ja tilaa niille kuljetus! Volts.ee

Tiesitkö että voit tilata virolaisesta verkkokaupasta melkein mitä tahansa tuotteita ja saada ne myös Suomeen kuljetusliikkeen avulla? Näitä kuljetusliikkeitä on useampia, mutta testimme perusteella Volts.ee on yksi edullisimmista ja nopeimmista palveluista.


Virossa ja Tallinnassa näitä erilaisia verkkokauppoja riittää ja vielä useammissa kaupoissa hinnat ovat huomattavasti suomalaisia hintoja edullisempia. Toki hintatietoinen tulee olla, mutta on myös hyvä tietää että tuotteet voi todellakin saada toimitettuna kotiovelle tai pienempien pakettien osalta lähimpään noutopisteeseen.

Volts.ee - tavarat Tallinnasta Suomeen!


Ostatko ruokatarvikkeita, juomia, huonekaluja, autonrenkaita tai vaikkapa remonttitarvikkeita Virosta? Oletko katsastanut Suomen ja Viron hinnat? Jos hinta Virossa on edullisempi, kannattaa katsoa myös kuljetushinnasto Volts.ee sivustolta, useimmiten tallinnalaiset kaupat eivät välttämättä tarjoa kuin kuljetuspalvelut virolaisiin pakettiautomaatteihin tai kotiosoitteeseen. Volts-palvelulla näiden tavaroiden kuljetus onnistuu siis kaikkialle Suomeen.

0-20 kilogrammaa painavan paketti kuljetus noutopisteeseen Suomessa on näkemistämme edullisin, vain 17 euroa. (Tarjous 15,30€!) Ja paketti tulee siis perille Tallinnasta lähimpään noutopisteeseen joita ovat Postin pakettipisteet.

Mikäli ostamasi tuotteet tarvitsevat paketointia, tuotteen kuljetuskuluihin tulee 12 euron lisäkustannus. Tuo 12 euroa kattaa tavarat aina 20 kilogrammaan saakka. Jos ostat tavaroita jotka vaativat paketointia esimerkiksi 40 kilon painosta, tuohon tulee paketointikuluja kaksinkertainen määrä. Yleensä tavarat on pakattu jo verkkokaupan / kaupan puolesta, mutta tämänkinlainen palvelu on siis tarjolla. Ja ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä kuljetusyhtiöön.

Myös painavammat lastit perille


Ostatko kenties jotain painavampaa? 250 kilogrammaan asti paketit kuten esimerkiksi kodinkoneet, huonekalut tai muut paketit kustantavat 85 euroa pääkaupunkiseudulla. Kova hinta? No, mietitäänpä hintaa sille jos menisit paketin hakemaan itse? Aivan. Muualle Suomeen maksimissaan 250kg:n paketti toimitettuna kotiovelle kustantaa 110 euroa. Tuohon 250 kilogrammaan saa laittaa muuten jo muutaman olutlaatikon...

Maksimipainoltaan 600 kg:n paketit pääkaupunkiseudulle (postinumerot 00100 - 02980) kustantavat vain 109€ ja muualle Suomeen max 600kg kuljetukset 154€. Uutena tuotteina Volts.ee sivustolla ovat myös ISOT lavat joiden paino on maks 850 kilogrammaa. Pääkaupunkiseudulle nämä lavat liikkuvat Virosta hintaan 129 euroa. Muualle Suomeen maks 850 kilogramman kuljetukset 179 euroa.

Tuohon kilomäärään mahtuu jo monta laatikkoa sihijuomaa! Johan tuo summa menisi pakettiautolla löpöihin ja laivamaksuihin. Tai sinne ensimmäiselle ABC:lle buffettiin ja pelikoneisiin.

Volts.ee kuljetushinnasto:


Kuljetus noutopisteeseen Virosta, 0-20 kg - 17 euroa
Kuljetus kotiovelle Virosta, 0-30 kg - 26 euroa

Kuljetus (maksimipaino 250kg, pääkaupunkiseutu) - 85 euroa
Kuljetus (maksimipaino 250kg, muu Suomi) - 110 euroa
Kuljetus (maksimipaino 600kg, pääkaupunkiseutu) - 109 euroa
Kuljetus (maksimipaino 600kg, muu Suomi) - 154 euroa
Kuljetus (paino 500kg - 700kg, pääkaupunkiseutu) - 129 euroa
Kuljetus (paino 500kg - 700kg, muu Suomi) - 179 euroa

Pientavaroinen pakettimaksu 12 euroa max 30 kg mikäli tavaroita ei ole pakattu myyjän toimesta. Kuljetuslavasta ei veloiteta ylimääräistä maksua.


Miten tilaan tuotteita Virosta kotiovelleni?


Volts.ee:n sivuilta löytyvät hyvät ohjeet miten voit tilata tuotteita Virolaisista verkkokaupoista. Kun teet ostoksia, ilmoita verkkokaupalle että järjestät toimituksen itse Suomeen. Tämän jälkeen tee toimitustilaus ostamillesi tuotteille ja kirjoita tilauksen kommenttikenttään myymälä josta Volts-kuriisi noutaa tavarat. Jos unohdat kirjoittaa tuon, ei huolta, sinuun ollaan kyllä pian yhteydessä. Kun tilaat verkkokaupasta, voit sopia vastaanottopäiväksi seuraava päivä ja ensimmäinen aika. 

Varmasti iso osa tavaratilauksista on alkoholituotteita, mutta palvelua voi käyttää myös muiden tavaroiden ostoon. Sivuilta löytyy kuitenkin arviot siitä mitä mikäkin alkoholi painaa. Olut, lonkero ja siiderilaatikothan painavat n. 8.3 kg (24x33cl) ja saman koon lasipullot 13kg. 24x50cl tölkit painavat saman verran eli n. 13 kilogrammaa. Ja näitähän mahtuu siis kaksi "keissiä" tuohon edullisimpaan kuljetukseen! Viinamäyräkoiralla painoa on 5 kg.

Katso lisätiedot ja kokeile miten palvelu toimii! 
Klikkaa tästä: https://volts.ee/

1 kommentti :

  1. Mielenkiintoista. En tiennyt, että tällaisia kuljetusliikkeitä olisi myös tarjolla Virossa. Veljeni Haminasta asti on aina käynyt Virossa hakemassa juotavat ja muut tarpeet autolla itse. Täytyy antaa hänelle vinkki tästä mahdollisuudesta myös. http://www.kuljetuskm.com/kuljetuspalvelut

    VastaaPoista