torstai 6. toukokuuta 2021

Kippis.net – järjettömän nopea verkkokauppa

Tallinnatutuksi – toimitus bongasi Kippis.netin bannerin eräältä sivustolta ja päätti katsastaa mikä on oikein meininki. Muutamat foorumit läpi, parit whatsapp -viestit potentiaalisille verkkokaupan käyttäjille ja eikun menoksi. Muutamat tuotteet ostoskoriin ja testaamaan tämäkin. 


Kyseessä näyttää olevan suhteellisen uusi alkoholin verkkokauppa. Kippis.netin sivuilta löytyy varsin monta eri valikkoa eri tuoteryhmille, joten näiden kautta jokainen tilaaja varmasti löytää sen etsimänsä. Ihan kaikkein laajimmat valikoimat ei kaikkien tuotteiden osalta ole, mutta ei näidenkään tuotteiden osalta se jano pääse yllättämään. Yrityksen yhteystiedot ovat Riikaan, mutta noutovarasto on Tallinnassa ja tuoltahan ne verkkokaupankin tuotteet tulevat.

Kippis.net verkkokaupasta löytyvät oluet, siiderit, lonkerot, vodkat, viinat, valkoviinit, kuohuviinit, rommit, ginit, viskit, konjakit, likoorit, vermutit, alkoholittomat, energiajuomat ja nikotiinipussit. Näiden lisäksi sivuilta toki löytyy verkkokaupan info, tilausohjeet ja juttunurkka, josta voi mm. löytää Kippis-kilpailuja ja muita ajankohtaisia juttuja. Tällä hetkellä voit esimerkiksi voittaa Kippis-kisapaketin lätkän MM-kotikatsomoon! Kyllä kannattaa käydä tilaamassa uutiskirje ja osallistua.

Mitä, tuliko ne jo?

Jos ei Kippis.net ehkä kilpaile ainakaan toistaiseksi internetin laajimmalla valikoimalla, niin sen ehdoton valttikortti tulee tässä. Toimitus on nimittäin todella nopea. Toki tähän liittyy moni tekijä, tässähän jokainen ostaja tekee itse ensin tilauksen Kippis.net verkkokaupasta ja sen jälkeen tilaa itse kuljetuksen. Toimitus päätti kokeilla sivuillakin mainittua Sky-Cargo toimittajaa. 

Tilaus Kippis.net verkkokauppaan tehtiin tiistaina kello 10:15 ja tuotteet olivat toimituksen ovella torstaina 11:20. Siis vielä saman viikon torstaina. Tämä tarkoitti siis sitä, että verkkokaupan tilauksesta ja heti perään tehdystä kuljetustilauksesta meni n. KAKSI VUOROKAUTTA siihen, kunnes tuotteet olivat perillä. Aika monta kertaa Postillakin on mennyt huomattavasti pidempään ihan perus kirjeen toimituksessa. Kippis.net lupailee ”Suosikkijuomat nopeasti” ja tämän verkkokaupan kohdalla se näköjään pitää todellakin paikkaansa.

Tämäkin Kiitos-pullo löytyi verkkokaupasta. Kiitos!

No, kyllähän tässä kaikki tähdet ja lautta-aikataulut on varmasti ollut kohdillaan, mutta kun pari aikaisemmin kyseisestä verkkokaupasta tilannutta tilaajaa mainitsi tuosta parin päivän toimituksesta samaa, niin ei tämä nyt ihan ainutkertainen suonenveto tältä Kippis.net + Sky Cargo -toimitukselta ollut.

Järeä paketointi

Mikäänhän ei vit… harmita niin paljon kuin matkalla hajonnut lasipullo tai ihan mikä muu tahansa pakkaus, joka on kastellut koko laatikon sisällön. Nyt oli lasipullot jokainen hyvin pakattu pahviseen lokeroonsa ja muutenkin kyseessä oli tiivis paketti. Ainahan voi vahinkoja sattua, mutta ei toimitukselle ole tainnut kuin kerran tai pari olla käynyt ”vesivahinkoa” tuotetilausten myötä. Paketoinnista ei pahaa sanottavaa.

Kokemuksia Kippis.net verkkokaupasta

Kippis.net on hienosti suomeksi toteutettu ja sivuilta löytyy kattavasti tietoa tilaamisesta. Sivuilla on myös suora livechat-yhteys asiakaspalveluun ja sen kautta voi tietenkin kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. 

Tuotevalikoima ei ainakaan toistaiseksi ole se kaikkein laajin, mutta kyllä täältä monen suomalaisen suosikkituotteet löytyy ihan helposti. Käy katsomassa verkkokaupan valikoima ja tee tilaus. Sen jälkeen tilaa helposti kuljetus tuotteillesi haluamastasi kuljetusyhtiöstä! 

Käy katsastamassa verkkokauppa tästä! -> Kippis.net

10 kommenttia :

 1. Ei minun mielestä järin nopea olen odotellut jo jonkin aikaa tilausta saapuvaksi. Maksoin 14.6.lonkerot.Missähän viipyy.?

  VastaaPoista
 2. Ja kuljetuksen otit yhtiöltä nimeltä...? Ja siellä seurannassa näkyy että....? :)

  VastaaPoista
 3. Keskiviikkona tilasin ja maanantaina oli hyvin pakattuna matkahuollossa. Ei kuitenkaan siis aivan perillä johtuen ehkä siitä että kohde on saaressa. Mutta kaikenkaikkiaan erittäin hyvin toimiva systeemi.

  VastaaPoista
 4. Missä viipyy juomat. Laitoin kuitin maksusta. Tilattu 14.11 2021. Maksoin hei. Terv. Pirkko Valta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tilasitko juomille erikseen kuljetuksen? Juomien tilauksesta on kyllä melkoisen kauan aikaa, kaiken järjen mukaan pitäisi olla jo perillä. Ota Kippiksen asiakaspalveluun yhteyttä tai vaikka meihin sähköpostilla: tallinnatutuksi@gmail.com

   Poista
 5. Laitoin 5. Päivä tilauksen eikä missään näy, laitoin vielä kolme päivää sitten ja vielä eilen sähköpostia ja kyselin perään mutta ei minkäänlaista vastausta tullut vielä, jos ei kohta näy niin menee mökkiviikkosuunnittelut päin viulua. En tilaa toiste.

  VastaaPoista
 6. Kippis.net toimitus on hitaanpaa kuin Kiinan tilauksissa ja yhteydenpito tilauksen jälkeen äärettömän surkeaa

  VastaaPoista
 7. tilasin 22.3 tiistaina äsken tuli sähköpostilla et tilaus tulee ens viikolla on toimitus hitaanpaa kuin vuosi sitten silloin tilaus tuli kolmessa päivässä

  VastaaPoista
 8. Tämä juttuhan on selvä maksettu mainos. Maanantaina tulee kaksi viikkoa tilauksesta, joten ihan paska puhetta tuollainen muutaman päivän toimitusaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vajaassa vuodessa toimitusaika on siis hidastunut radikaalisti. Miten se tekee tästä jutusta maksetun mainoksen?

   Poista