maanantai 6. joulukuuta 2021

Tiesitkö? Voit tilata tarjoustuotteille kuljetuksen Virosta!

Moni haikailee näinä päivinä matkasta Tallinnaan. Välttämättä kaikki eivät vallitsevan tautitilanteen takia halua matkustaa Viroon tarjousten perässä. Mutta eipä hätää! Bongasitko hyvän tarjouksen virolaisessa kaupasta? Hyvin todennäköisesti voit tilata ostoksesi myös kotiovellesi kuljetuspalvelun avulla!

Callessa hyviä ja erinomaisia tarjouksia!

Otetaan esimerkiksi Nautica-keskuksessa sijaitseva Calle, joka myy edullisesti tarjoustuotteita verkkokaupassa ja myymälässä. Yleensä parhaat tarjoukset ovat niin houkuttelevia, että "säästöllä" saa jo laivalipun hinnan ja paljon muutakin kuitattua. Tässä kuussa kuuden pullon kombo Freixenetiä lähtee mukaan hintaan 32.45 €. Alkossahan nämä ovat n. 10 - 11 € kappale, joten siitä voi jokainen laskea miten hyvästä tarjouksesta on kyse.


Callessa on tämän huipputarjouksen lisäksi paljon muitakin tarjouksia, joten ei muuta kuin tutustumaan tarjouksiin ja tekemään vähän isompi tilaus!

Tavarat kotiovelle kuljetuspalvelun avulla

Välttämättä näitä tarjouksia ei tarvitse lähteä Virosta asti noutamaan, niille voi tilata kuljetuksen. Virossa toimii useampiakin kuljetusyrityksiä, mutta omien ja lukijoidemme kokemusten mukaan Volts.ee on mainio vaihtoehto näiden kuljetusten järjestämiseen. Alkoholituotteiden lisäksi kuljetukset hoituvat isommille ja pienemmille tavaratoimituksille.

Esimerkiksi Callen mainio Freixenet-tarjous kannattaa hyödyntää, mutta jos ostat esimerkiksi pari laatikkoa juomaa, tulee tuotteet vielä pakata erikseen kuljetusta varten. Nämä tuotteet ovat kyllä laatikossa, mutta ne eivät välttämättä kestä kuljetusta sellaisenaan. 

Muista! Laatikkotilauksille pakkausmaksu tietyissä kaupoissa!

Yksi iso asia kannattaa kuljetusten osalta tietää. Kun tilaat kuljetuksia ns. pahvilaatikkotavaralle, läheskään kaikki myyjät eivät pakkaa tuotteita kuljetuskuntoon. Eri asia on sitten kun siirrytään lavakuljetuksiin, tuolloin tavarat tuodaan kuormalavan päällä ja näihin tuotteisiin ei tarvita erillistä pakkausta.

Nyrkkisääntönä siis se, että kun tilaat pakettikuljetuksia, huomioi että läheskään kaikki yritykset eivät pakkaa tuotteita kuljetusta varten, vaan ne on vielä erikseen pakattava kuljetusta varten. Volts.ee:n sivuilla on listattu seuraavien kauppojen tuotteet pakattavaksi:

  • SuperAlko
  • Calle
  • Liviko
Pakkausmaksu on tällä hetkellä hieman alle 10 euroa ja tuon vaihtoehdon saa valittua näppärästi toimitusta valittaessa.

30 kg:n saakka tavarat liikkuvat kotiovelle tällä hinnalla, lisäpakkauksella ja pelkän kuljetuksen avulla. Katso kaikki hinnat Volts.ee:n kotisivuilta!


Volts.ee sivustolla tulee siis valita näille tavaroille pakkaus. Kustannustehokkaimmaksi tuleekin napata isompi lavasatsi kerralla, tuolloin maksetaan vain kuljetusmaksu, sillä tuotteet tulevat lavakuljetuksella.

Sen sijaan nettikaupat kuten Tulivesi, Alcocentrum, AlcoTalo, Tanker ja Kippis pakkaavat tuotteet itse kuljetuskuntoon, tuolloin laatikkotilauksille valitaan vain toimitus.

Volts.ee kampanjassa lavakuljetukset alennuksessa!

Toki voit tilata kotiinkuljetuksen myös muille kuin alkoholituotteille. Tuotteiden noutamisen voi sopia Volts.ee:n kanssa ja erilaisissa erikoistoimituksissa kuljetusyhtiö on myös osoittautunut luotettavaksi toimittajaksi.

Parhaimmillaan tuotteet liikahtavat Suomeen muutamissa päivissä niiden toimitettavaksi luovuttamisen jälkeen. Joulu ja loppuvuoden pyhät luonnollisesti aiheuttavat ruuhkaa toimituksiin, joten tilaukset lahden takaa kannattaa tehdä pian!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti