Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

perjantai 24. lokakuuta 2014

Tallinna kieltämässä viinan myynnin sunnuntaisin?

Tallinnassa pohditaan nyt erikoista keinoa rajoittaa sunnuntaijuopottelua. Lehtitietojen mukaan moista on suunniteltu jo jonkin aikaa, mutta varsinaista aikataulua ei vielä ole. Tällä pyritään kuitenkin suitsimaan etenkin nuorten alkoholin käyttöä, mutta vielä on hieman hämärän peitossa miten se oikein siihen voisi vaikuttaa. Lisäksi kiellettäisiin viinan myynti 300 metrin säteellä kaikista paikoista joissa on lapsia. Siis lähinnä koulut ja päiväkodit...

Alkaa kyllä kuulostaa ihan Suomi-touhuilta, mutta saahan sitä tietty kaikkea kokeilla. Miten tämä vaikuttaa sitten suomalaisten päiväristeilyintoihin Tallinnaan, se jää nähtäväksi. Toki juomia saa sitten laivoiltakin, mutta maiden putiikit pysyisivät sitten kiinni. Mielenkiintoista nähdä mihin tämä johtaa.

Lue lisää näistä linkeistä:

Postimees
Iltasanomat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti