maanantai 20. lokakuuta 2014

Viro Alen tarjoukset testissä

Blogin ylläpitäjät saivat mainion mahdollisuuden käydä testaamassa Viro Alen (www.viroale.fi) tarjoamia tarjouksia. Viro Alen edustajat kutsuivat meidät Tallinnaan testaamaan heidän muutamia mainioita tarjouksia, jotka löytyvät tälläkin hetkellä heidän kotisivuiltaan tarjousten joukosta.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti matkata Tallinnaan Linda Linen tarjouksella, mutta päätimme kuitenkin vaihtaa laivamatkan Eckerö Linen reissuksi. Tämä mahdollisti sen, että saimme myös auton mukaan ja sitä myötä tilaa edullisille tuliaisille oli huomattavasti enemmän ja pääsimme käymään hieman keskustan ulkopuolella.

Olevi Residents yöpymispaikkana, 115e / per yö, tarjous 45e / per yö (linkki tarjoukseen)

Majoituspaikkanamme oli Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva Olevi Residents (Olevimägi 4).

Kyseisellä residenssillä ei kuitenkaan ole omaa parkkipaikkaa, mutta saimme Viroalen henkilökunnalta ohjeet lähimmälle parkkipaikalle, joten sen myötä ei ollut ongelmia. Itse hotelli eroaa ihan perinteisestä perushotellista melkoisesti. Hotellin sisustamisessa on käytetty kivasti keskiaikaisia materiaaleja ja sokkeloinen hotelli on kaiken kaikkiaan ihan komea kokonaisuus.

Tähän väliin pitää todeta että liikuntarajoitteiset voivat tämän hotellin unohtaa ihan saman tien, sillä laskimme että hotellin ovelta hotellihuoneeseen (5. kerros) päästäksemme meidän piti kävellä reilu 30 askelta alaspäin ja yli 50 askelta ylöspäin. Mukavaa hyötyliikuntaa toki, mutta ei toki sovi kaikille. Potentiaalia olisi vaikkapa mihin, mutta ainakin se huone minkä saimme, oli matka takaisin 80-luvulle. Infokansiossa, joka löytyi hotellihuoneen pöydältä, oli huonepalvelun hintoja vielä krooneissa, joten ihan tuorein tapaus ei ollut kyseessä. Nukuttua toki sai varsin hyvin, ja sehän taitaa olla hotellihuoneen se päätehtävä.

Aamiainen ei ihan vastannut Viroale-sivujen ”täydellinen buffet-aamiaista”, jos sitä vertaa moneen muuhun hotelliin Tallinnassa, mutta aamiaistarpeisiin ihan kohtuullinen kokemus. Viroalen alennusprosentti kyseisessä kohteessa on huima (61%). Normaalihinta 115 euroa, alennuksen jälkeen 45 euroa. 115 euron hintaan emme ehkä kyseistä kokemusta ostaisi, mutta 45 euroa on hotelliyöpymisestä kohtuullinen, jopa edullinen hinta kahdelta henkilöltä. Joten jos haluaa yöpyä edullisesti vanhassa kaupungissa, tässä todellakin potentiaalinen tarjous siihen.

Neljän ruokalajin yllätysruokalista kahdelle fuusioravintolassa MIX, normaalihinta 78e, tarjous 38e (linkki tarjoukseen)

Ravintola MIX sijaitsee aivan Olevi Residentsin läheisyydessä (Pikk 33), käytännössä kadun toisella puolella, ihan kivenheiton päässä. Yllätysruokalista oli ehkä etukäteen jännittävä ja odotettu kokemus, mutta todellakin sen arvoinen. Ravintola MIX on tunnelmallinen, modernin tyylikkäästi sisustettu ravintola, joka tarjoaa erinomaiset puitteet yllätysillallisen järjestämiseen. Itse illallinen sujui varsin mukavissa merkeissä ja erilaisia makuelämyksiä saaden.


Tarjoilija osasi todellakin oman hommansa ja suositteli meille viinejä eri ruokien kanssa. Yllätysmenu koostui (liikaa paljastamatta) alkuruuasta, keitosta, pääruuasta ja jälkiruuasta. Ja vähän muustakin. Ainoa asia mitä tarjoilija kysyi ennen ruokailuamme, oli allergiat ja sen, haluaako lihaa vai kalaa. Ja edelleen, sen enempää paljastamatta, illan aikana tuli maisteltua mm. ankan maksaa, lentokalanmätiä, villisikaa, lumitaskurapua ja itse tehtyä jäätelöä.

Kyseisen paketin normaalihinta on 78 euroa kahdelta, joka olisi mielestämme jo varsin kohtuullinen hinta moisesta makuelämyksestä. Viroalen kautta kyseisen elämyksen saa kuitenkin ainoastaan 38 eurolla, joten eihän tätä voi muuta kuin suositella. Hintaa parin tunnin ruokailuelämykselle tulee ainoastaan 19 euroa/hlö. Toki tähän kannattaa vielä ottaa oikeat viinit täydentämään kokonaisuutta, mutta voimme siis surutta suositella tätä kaikille jotka haluavat syödä vähän paremmin ja erikoisemmin. Tarjoilija puhui todella selkeää englantia ja selitti aina ennen uutta ruokalajia mitä on tarjolla ja mitä kannattaa hieman varoa. (lähinnä virolainen sinappi, joka oli melkein wasabia…)

Hieronta Viru Keskuksen Tool ja Tee –lõõgastuskeskuksessa, puoleen hintaan (linkki tarjoukseen

Seuraavana päivä testissä oli vielä Tool ja Tee –paikan jalkahieronta. Viroalen kautta sai kyseiseen paikkaan 50% alennuskortin kaikista hieronnoista. Viru Keskuksen neljännessä kerroksessa, aivan hissin vieressä sijainnut pienehkö Tool ja Tee tarjosi varsin rentouttavan puolituntisen jalkahieronnan. Tällä kertaa jalkahieronta oli todellakin jalkahieronta, ei mikään nilkkahieronta. 

Ilmeisesti nyt kyseisen paikan tarjous on myyty loppuun, mutta kannattaa olla tarkkana kun sellainen taas tulee, sillä 10 euron ja puolen tunnin jalkahieronta on todellakin rahalle vastinetta. 20 euroakin siitä on kohtuullinen hinta ja 10 euroa tuosta on todella edullinen hinta maksettavaksi. Viro Alen 50% alennus kaikesta on todella rahanarvoinen paperi. Pienenä miinuspuolena se, että henkilökunta puhui ainoastaan viroa ja englantia, mutta aina se jokin tapa löytyy kommunikoida.

Rentoutumiskeskus ei ole ihan mikä tahansa työnantaja, sillä yksi sen tehtävistä on tarjota työtä ihmisille joiden näkökyky on heikentynyt tai se puuttuu kokonaan. Tämä lisääkin hierontaan aivan uuden aspektin, joka kannattaa kyllä ehdottomasti käydä kokeilemassa. Yhteenveto Vaikka testissä oli vasta murto-osa Viroale.fi sivuston tarjouksista, niin täytyy todeta se, että kyseiset tarjoukset ovat varsin hyviä ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Alennusprosentit ovat joidenkin tarjousten kohdalla jopa hämmästyttävänkin isoja ja hinnat edullisia, mutta suosittelemme tarkastamaan tämän tarjoussivuston hyvissä ajoin ennen omaa Tallinnan-matkaa.

Linkit:
Viroale (https://www.viroale.fi/)
Viroale Facebook (https://www.facebook.com/Viroale)

Suosittelemme tilaamaan myös Viro Alen oman uutiskirjeen sähköpostiisi, sen avulla pysyt kärryillä Viron parhaista tarjouksista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti