maanantai 6. lokakuuta 2014

Kodinkoneita virolaisesta nettikaupasta - edullisesti

Yleinen tieto / luulo on se, että Virossa myytävien kodinkoneiden ja muiden laitteiden hinnat ovat samoja tai jopa korkeampia kuin Suomessa. Näin varmasti onkin totuus jos ei suorita hintavertailua tai ole muuten hereillä tarjouksista ja oikeista ostopaikoista. Melko harva tuote on Virossa ratkaisevasti kalliimpaa. Poikkeuksia toki tässäkin löytyy.

Talouselämän sunnuntaisessa uutisessa oli mainiosti valoitettu muutamia nettikauppoja, joiden hinnat voivat olla paljonkin halvempia. Hinta tietenkin ratkaisee ja postikulut eivät välttämättä ole aivan järkyttävät. Laatu on ihan samaa kuin Suomessakin.

"Esimerkiksi LG:n pesukone maksaa virolaisessa verkkokaupassa 428 euroa ja Suomessa 649 euroa, Samsungin pesukone virolaisessa verkkokaupassa 659 euroa ja Suomessa 999 euroa, mikä tarkoittaa 34 prosenttia halvempaa hintaa. Hintavan Samsungin jääkaappipakastimen saa virolaisesta verkkokaupasta 1899 eurolla, kun Suomessa siitä halvimmillaankin joutuu pulittamaan 2495 euroa eli hintaero on lähes 600 euroa."  Lue koko juttu täältä.

Kyseisessä jutussa löytyvät linkit löydät tietenkin tältä sivustolta ja tästä:

Konelux
Direct123
E-kodinkoneet

Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa, vai miten se menee...

Edit: Myös Iltasanomat tarinoi aiheesta.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti