tiistai 14. lokakuuta 2014

Viskikeskustelulle jatkoa, viinan nettitilaaminen räjähtämässä käsiin!

Verkkouutiset julkaisi tänään jutun, jossa haastateltiin ns. Alkotaxi-jutun asianajajaa Petteri Snelliä. Tuo keissi tulee vielä vapauttamaan viinan myynnin räjähdysmäisesti ja kohta kilpailua riittää.

Toki netistä tilaaminen onnistuu jo nyt, esim. Viron Viina -nettisivulta. Kenties jo ensi vuoden kesänä voi hurjimpien visioiden mukaan tilata Saksan Lidlistä juomaa paikalliseen Lidliin. Tai jotain vastaavaa. Petteri Snell on aivan varma että tämä kanne tulee kaatamaan Alkon monopolin ja Suomi joutuu rukkaamaan alkoholipolitikkaa Ruotsin mallin mukaiseksi.

Lue juttu tästä linkistä.

Tässä muutamia mielenkiintoisia otantoja Verkkouutisten jutusta:

"Kaikki kynnelle kykenevät alkoholinmyyjät toisista EU-maista voisivat Alkotaxille myönteisen tuomion jälkeen myydä tuotteitaan Suomeen verkkokaupoissa, Alkotaxin yrittäjää edustava lakimies Petteri Snell toteaa Verkkouutisille." 

 "– Sisäinen paine monopolin horjuttamiseksi tulee siis kasvamaan. Alkon on myös siirryttävä verkkokauppaan, Snell sanoo." 

 "– Olisiko vaikka mahdollista, että tilaat alkoholia esimerkiksi Saksan Lidlin tai Viron Stockmannin verkkokaupasta ja se toimitetaan kuluttajalle suomalaiseen Stockmannin tai Lidlin myymälään, josta hän voi sitten noutaa sen, Snell pohtii."

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13044077/?claim=gsps47xt7g3">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti