Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

maanantai 1. syyskuuta 2014

Eckerö Line ja Vain Elämää -ohjelma kimpassa


elamaa laineilla_2

Jo 20-vuotias Eckerö Line ja Nelosen supersuosittu TV ohjelma Vain Elämää kulkevat syksyn yhtä matkaa. Syksyn aikana m/s Finlandialla nähdään tähtiartistien esiintymisiä, ja laivalle rakennetussa fanikatsomossa seurataan reaaliaikaisia tv-lähetyksiä koko ohjelmakauden ajan. M/s Finlandian Nosturi-viihderavintolaan nousee tuoreen Vain elämää -ohjelmakauden ajaksi fanikatsomo, jossa tv-sarjan reaaliaikaisia lähetyksiä voi seurata suurelta näytöltä muiden Vain elämää -fanien kanssa.

 – Eckerö Line täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja haluamme juhlistaa syntymäpäiväämme tuomalla m/s Finlandialle iloista ja positiivista Vain elämää -tunnelmaa. Haluamme asiakkaidemme viihtyvän laivalla kotimaisen huippuviihteen parissa, ja mielestämme ohjelmayhteistyö sopii hienosti suomalaisen laivayhtiön imagoon. Yhteistyö näkyy syksyn aikana myös m/s Finlandian viihdetarjonnassa, kun lavalle nousee muun muassa Elastinen (6.11.), Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.

Tsekkaa tästä Eckerö Linen synttäritarjoukset.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti