tiistai 30. syyskuuta 2014

Viinarallille ei näy loppua - siiderien suosio kasvussa

Viinaralli näyttää jatkuvan edelleen hurjana. Ja miksi ei jatkuisi, sillä juomat ovat edelleen huomattavasti edullisempia kuin täällä Suomessa. Toisten tuotteiden osalta juomien edullisuusprosentti on suurempi kuin toisten ja sen ovat myös kuluttajat huomanneet.

Tallinna Tutuksi tekemän vertailun avulla voi selkeästi huomata miten paljon edullisempaa juoma oikeasti on Tallinnassa. Tässä kesäkuussa päivitetty Lonkero- ja siiderivertailu.

Viinarallista on tänään uutisoinut myös Ruokala.net sivusto, linkkiä tuohon juttuun tästä. Uusi Suomi uutisoi jopa juomatapojen muutoksesta. Myös Hesari uutisoi aiemmin tänään siidereiden menekin kasvusta.


Kuva HELSINGIN SANOMAT

Useat raportit kentältä kertovat siitä että matkustajatuonti voi olla jopa hieman vähenemään päin, toki juomia tuodaan edelleen paljon. Nämä tiedot perustuvat erilaisiin gallupeihin, joten tarkkaa tietoa ei ole. Sen sijaan voidaan havaita että netin kautta tilattujen juomien määrä on erityisessä nousussa. Mm. tämänlaista palvelua tarjoava Vironviina.com on nyt monen janoisen huulilla.

Tallinna tutuksi -blogi testasi kyseisen kaupan tässä taannoin, kattava raportti tilauksesta ja homman toimimisesta löytyy täältä. Jos aika on kortilla ja et välttämättä pääse lähtemään Tallinnaan edullisempien juomien perässä, voi juomia tilata siis kotiovelle. Vieläpä ilahduttavan nopealla toimituksella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti