keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Tallink Club Onen pisteillä varaamiseen pieniä muutoksia

Kaikki Tallinnassa vierailevat ovat varmasti haalineet itselleen TallinkSiljan ClubOne kortin. Vaikka et Tallinkilla matkaisikaan, niin kortilla saa ihan kelvollisia alennuksia ja etuja Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Liittyminen maksaa 12 euroa, mutta kuukauden loppuun saakka tuon jäsenyyden ja kortin saa ilmaiseksi. Klikkaat vaan itsesi Tallinkin sivuille tästä ja täytät lomakkeen.

Ne jotka keskittävät matkustamisen TallinkSiljalle, pääsevät nauttimaan pisteistä. Pisteillä voi varata matkoja Tallinnaan ja Ruotsiin ja voipa jopa Tallinkin hotelleissa korottaa huonetasoa näillä pisteillä.

Aikaisemmin Gold-jäsenet ovat voineet käyttää näitä pisteitä hieman aikaisemmin kuin muut, mutta nyt on tehty hieman radikaalimpi muutos:

Kun olet kerännyt riittävästi bonuspisteitä, voit käyttää niitä matkojen maksamiseen. Gold-asiakkaat voivat varata 16.9.2014 alkaen bonusmatkoja jo 8 kk (244 pv) ennen lähtöä, Silver-asiakkaat 6 kk (183 pv) ennen lähtöä ja Bronze-asiakkaat 4 kk (122 pv) ennen lähtöä.

Tsekkaa lisää tietoja Club Onesta, ainakin blogin ylläpitäjille kortista on ollut vain ja ainoastaan hyötyä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti