Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ohje alkoholimainonnasta...

Viime keskiviikkona Valvira julkisti päivitetyt ohjeet alkoholimainontaan. Nähtäväksi jää miten tätä kaikkea tullaan valvomaan, mutta kyllähän tämä kansalaisesta tuntuu melkoisen yliampuvalta. Ei sallita kotimaisissa rekoissa olutmainoksia, mutta ulkomaisissa kyllä. Alko saa julkaista omilla nettisivuilla väkevien juomien hinnastoja, mutta niitä ei saa lähettää kotiin.

Valviran ohjeistus alkoholimainonnasta on siis ilmestynyt ja se on luettavissa tämän linkin takaa.

Luvassa on 60 sivuinen lukupaketti, joka kertoo omalta osaltaan, missä surullisessa kieltojen ja rajoitusten maassa me elämme. Ymmärrämme toki että lapsia ja nuoria on suojeltava alkoholilta, mutta mennäänköhän nyt vähän liian pitkälle?

Mm. tätä on luvassa:

"Ravintolan lehti-ilmoitus, jossa käytettiin Koskenkorvan etikettiä muistuttavaa peltoaukean kuvaa, katsottiin kielletyksi väkevän alkoholijuoman epäsuoraksi mainonnaksi. (Kirje 34/42/95)"

Tämä kuva kuvaa hyvin tilannetta (Kiitos Juha)

Valvira, Viski, Viskigate, Ohjeet, Tallinna tutuksi, Viranomainen,
Kuvan oikeudet MM, www.mmakela.fi, katso lisää klikkaamalla kuvaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti