tiistai 18. marraskuuta 2014

Eckerö Line remontoi M/S Finlandiaa vuoden 2015 alussa

Eckerö Line on ilmoittanut pistävänsä M/S Finlandian telakalle tammikuun 2015 alussa. Telakointi alkaa 7.1. ja jatkuu aina 22.1. saakka. Telakoinnin aikana Eckerö Line remontoi laivalle lisää kokoustilaa ja helpottaa ajoneuvojen ajamista laivalle ja pois.

Sisääntulokannelta poistetaan yhteensä 36 hyttiä ja tilalle rakennetaan siis kokoustiloja. Laivalle on luvassa myös muita muutoksia ja yhteensä näillä muutoksilla on laskettu budjettia tulevaksi noin neljä miljoonaa.

Tallinnaan on puolestaan luvassa uutta matkustajasiltaa ja autoramppi, jota pitkin pääsee varmasti helpommin ajamaan laivaan ja sieltä pois. Tällä hetkellä laivasta poisajaminen voi kestää jopa puoli tuntia laivan saavuttua satamaan.

Myös laivan aikataulut tulevat muuttumaan, tammikuun telakoinnin jälkeen aikataulu tulee olemaan seuraavanlainen, illan lähtö Tallinnasta aikaistuu, joten Helsingissäkin ollaan sitten aikaisemmin.

HELSINKI 8:30 - 11:00 TALLINNA
TALLINNA 12:00 - 14:30 HELSINKI
HELSINKI 15:30 - 17:45 TALLINNA
TALLINNA 18:45 - 21:15 HELSINKI

Näinollen iltapäivän Helsinki - Tallinna ajetaan 15 minuuttia nopeammin kuin muut vuorot, tosin Tallinkin vastaaviin on eroa vieläkin se 15 minuuttia.

Lue lisää mm. Kauppalehden sivuilta.


Varaa päiväristeily Tallinnaan tai pidempi reissu Eckerölinen sivuilta. Sinne pääset klikkaamalla allaolevaa kuvabanneria.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti