lauantai 15. marraskuuta 2014

Remonttitarvikkeita Virosta? Hintatietoinen säästää pitkän pennin

Espak, tarjoukset, remonttitarvikkeet, remontti, Tallinna, Tallinna päiväristeily
Espakin tarjoukset tämän vuoden loppuun
Toimitukseemme tulee tasaisella tahdilla kysymyksiä siitä, kannattaako Virossa vielä tehdä rautakauppaostoksia. Vastauksemme on: Kyllä! Toki tässäkin asiassa pitää olla erittäin hintatietoinen, sillä Suomestakin voi saada tavaroita tarjouksesta huomattavasti edullisemmin kuin Virosta normaalihinnalla. Mutta jos Virossa on tavarat tarjouksessa, tarkoittaa se yleensä sitä että hinta on silloin todella edullinen.

Suosittelemmekin, että tutustut ensin ostettavien tavaroiden kotimaan hintoihin ja sen jälkeen vertailet hintoja Virossa. Blogitoimitus on hakenut useasti jotain pientä eri kaupoista, mutta jatkuvasti on osoittanut Espak oman erinomaisuutensa niin laadun kuin hinnankin puolesta. Toki tarjouksia on muuallakin, mutta mm. Espakin oma kanta-asiakaskortti on rahanarvoinen juttu, vaikka ostaisit tavaroita vain kerran.

Kanta-asiakaskortti kannattaa hakea heti astuessasi sisään Espak-myymälään. Kortti taitaa maksaa sen 2-3 euroa, mutta sillä saa heti samalla kertaa 10% alennuksen muiden alennuksien lisäksi. Siitä voi sitten laskea, kannattaako uhrata pari euroa kanta-asiakaskorttiin. Jep, kyllä se kannattaa.

Esimerkiksi Espakin kauppoihin pääsee taksilla, mutta oman auton käyttö on suotavaa, sillä usein tarjolla on myös paikallisia tarjouksia. Tallinnaan suuntautuvalla päiväristeilyllä pääsee helposti käymään paikallisissa rautakaupoissa ostamassa erilaisia remonttitarvikkeita. Linkkejä eri rautakauppoihin löydät blogimme sivuilta, mukavaa hintavertailua!

1 kommentti :