Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Matkapoikien Tammiale 2015 Tallinnaan

Matkapojat on yksi suurimmista matkatoimistoista jotka järjestävät päiväristeilyjä ja hotellimatkoja Tallinnaan. Olipa kohteenasi sitten Tallinnan Prisma, SuperAlko tai vaikkapa Liviko, Tallinnaan pääset nopeasti laivalla ja matkan voit siis ostaa Matkapojilta. Tammikuussa Eckerölinen alus on suurimman osan kuusta telakalla, samoin Tallinkin risteilyalus puolivälissä kuuta. Mutta näiden lisäksikin kulkuyhteyksiä riittää.

Matkapojat tarjoaa tammikuussa huippuedullisia hotellimatkoja ja päiväristeilyitä tipattomalle tammikuulle. Näitä matkoja ei kuitenkaan ole liikaa tarjolla, joten kannattaa tsekata tarjoukset heti ja tehdä mahdolliset varaukset nopeasti. Tiukkaa tammikuuta voi piristää kiva päiväristeily tai leppoisa hotellimatka Tallinnaan. Tsekkaa tarjoukset tästä alapuolelta klikkaamalla kuvaa.

Matkapojat, Tallinna tutuksi, SuperAlko, Prisma, päiväristeily, hotellimatka

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti