maanantai 12. tammikuuta 2015

Liviko uudistaa alkoholikaupan netissä ja Tallinnassa

Liviko on pitkään kuulunut Tallinnan parhaisiin alkoholikauppoihin. Sillä on tällä hetkellä Tallinnassa neljä kivijalkamyymälää, jotka ovat  nykyään erikoistuneet eri tuotteisiin. Tuotevalikoima onkin näissä liikkeissä erikoistuotteiden osalta varsin mukava ja Tallinnan alkoholikaupoista Liviko edustaa kieltämättä sitä korkeinta tasoa. Myymälät ovat lähellä Tallinnan satamia, joten viinaturistilla tai ihan vaan ohikulkijalla on mainio mahdollisuus käydä katsomassa miltä erikoisliikkeet näyttävät. Ja toki näistä liikkeistä saa myös kaiken muunkin tarvittavan.

Lootsi 8 osoitteessa sijaitseva liike edustaa Livikon kattavaa viinivalikoimaa ja viinien joukossa on paljon yrityksen omaa importtia ulkomailta. Lootsikeskuksen vieressä sijaitsee myös väkevämpiin viinoihin erikoistunut myymälä, osoitteessa Lootsi 3A. Jos osoite ei sano mitään, niin siinähän se on Norde Centerin ja Statoilin vieressä.

Viskien ystäville on luvassa herkkua osoitteessa Mere pst 6. Konjakkeja pääsee ihailemaan ja ostamaan puolestaan osoitteessa Narva mnt 7. Store & More nimellä kulkeva uusi brändäys on vielä vaiheessa, mutta kaikki näyttää hyvälle.

Tilaa Liviko uutiskirje ja pysy mukana


Livikon nettisivuilta kannattaa käydä viimeistään nyt tilaamassa Livikon Uutiskirje, sillä et varmasti halua missata Livikon uuden nettikaupan lanseerausta. Sitä ennen kannattaa käydä tykkäämässä Livikon Facebook-sivuilla ja osallistumassa kilpailuun jonka kaikki uutiskirjeen saaneet jo tietävät.

Kysymys liittyy Cayo Grande Club Spiced erikoistarjoukseen ja siihen mistä tätä herkullista nektaria saa. Palkintona on 30 euron lahjakortti Kaubamajaan ja tällä hetkellä Facebook-sivuilla oli vasta 34 osallistujaa... Käy siis osallistumassa, vastauksen taidat löytää jo FB-sivuilta.

Livikon tulevaa nettisivua...
Ja sitten kuuma vinkki. Liviko uudistaa pian omat nettisivunsa ja nettikauppansa. Tallinna Tutuksi -blogin ylläpito pääsi kurkistamaan sivuille etukäteen ja nykyisiin sivuihin verrattuna luvassa on melkoinen parannus. Osoitteessa http://livikostore.ee/fin/ avautuu kohtapuolin Livikon uusi aika...


Liviko, Alcostore, Livikostore, Tallinna tutuksi, Tallinna
Hyvää kannattaa odottaa...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti