maanantai 26. tammikuuta 2015

Luotettava taksi Tallinnassa? Valitse Elven Taksi


Elve Takso, Elven Taksi, Tallinna, Tallinna TutuksiElven Taksi on varmasti monelle Tallinna Tutuksi -blogin lukijalle tuttu. Hyväntuulinen ja pirteä Elve on kyydinnyt jo pitkään useita suomalaisia niin Suomessa kuin Virossakin. Palveluasenne Elvellä on todella kohdillaan ja tätä helpottaa yhteinen kieli. Kyllä, Elve puhuu oikein hyvää suomea ja asiat hoituvat varsin mukavasti vaikkapa puhelimitse.

Elvellä on käytössään yksi auto, mutta se on sitäkin muuntautumiskykyinen. Kyseessä on iso ja tilava, uudehko Mercedes Benz -pikkubussi, jolla voi kyyditä jopa 16 henkilöä kerralla. Elve kuitenkin kuljettaa vaikkapa yhtä, kahta, kuutta tai ihan minkä kokoista ryhmää tahansa, ihan mihin tahansa Tallinnassa ja Virossa. Matkanteko sujuu kesällä ja talvella, ilmastoitu pikkubussi on varsin mukava matkustusväline pidemmillekin matkoille. Matkustatko esimerkiksi kesällä Pärnuun?

Monesti ryhmän liikkumisessa on kaikkein tärkeintä kuljetuspalveluiden sujuvuus ja kun asiat on sovittu Elven kanssa, niin ne myös hoituvat. Ei kannata siis lähteä Tallinnaan sillä ajatuksella, että onhan niitä tilatakseja siinä satamassa... no joskus on ja joskus ei ole. Ja jos on, niin aika usein nämä satamassa palvelujaan tarjoavat kuskit ottavat roimaa ylihintaa. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan...

Hinnat sopimuksen mukaan


Elvellä ei ole olemassa mitään yksittäistä hinnastoa, vaan kuljetukset hoidetaan sopimuksen mukaan ja asiakkaan kanssa sovittujen hintojen mukaan. Taksilla ajaminenhan on Tallinnassa huomattavasti halvempaa kuin Suomessa, joten ehdottomasti kannattaa kysäistä Elveltä hintaa omiin kuljetuksiin. Erinomainen juttu on se, että kyseiseen autoon mahtuu jopa se 16 henkilöä, sama mikä menisi kahteen tavalliseen tilataksiin. Varsinkin pidemmillä matkoilla varsin oivallinen juttu että kaikki matkaajat saavat olla samassa ajoneuvossa. Blogin kokemusten mukaan hinnat ovat todella kilpailukykyiset ja hinnat ovat aina olleet sovittavissa hankalimpienkin aikataulujen osalta varsin ketterästi.

Elven kyydissä pääsee siis mihin tahansa Tallinnassa ja sopimuksen mukaan matkaa tehdään myös Pärnuun, Tarttoon... eri puolelle Viroa. Suositeltavaa kuitenkin on, että Elveen ollaan yhteydessä hyvissä ajoin, sillä ajokalenteri täyttyy usein varsin nopeasti ihan alkuvuodesta alkaen.

Elve Takso, Elven Taksi, www.elvetakso.com, Tallinna, TaksiParhaiten Elve Taksoon saa varmasti yhteyden puhelimitse, mutta Elven Taksin kotisivuilla on olemassa tarjouspyyntölomake, jonka avulla voi kysyä tarjousta omista kyydityksistä. Ihan aina vastaus ei tule tunnin eikä parin päästä, sillä todennäköisesti Elve on auton ratissa. Mutta pidä puhelin lähellä, Elve ottaa kyllä yhteyttä. Elve Taksilla on myös omat Facebook -sivut.

Puhelin: +372 50 155 08
Email: elve.uusmae(at)mail.ee
Nettisivut: www.elvetakso.comTallinna Tutuksi -blogi suosittelee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti