perjantai 30. tammikuuta 2015

Viinahuuto.com - alkoholijuomat Tallinnasta kotiin

Tallinna Tutuksi -blogi päätti testata Viinahuuto.com nimistä nettikauppaa. Koska tällä hetkellä varastossa on vielä ihan tarpeeksi keväälle "tölkkitavaraa", keskityttiin tällä kertaa hieman erilaisiin tuotteisiin.

Päivitys: Emme suosittele tilaamaan Viinahuuto.com osoitteesta, olemme saaneet paljon palautetta ettei maksetut tavarat ole tulleet perille.


8 kommenttia :

 1. Joo eivät vaan lähetä kaikkia tavaroita ja asiakaspalvelu ei vastaa reklamaatioihin. En suosittele !!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tänne on joka kerta (3 kerta tilannut) tulleet kaikki tilatut tavarat ja vieläpä nopeasti! Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. 4 kertaa tilannut aina toimitus 4-5 arkipäivää ja kaikki toiminut hienosti.

  VastaaPoista
 4. hyvin tullut minullekkin aina tuotteet :) nyt on sivutkin päivittyneet ja toimitus hinta laskenut. SUOSITTELEN :)

  VastaaPoista
 5. Elkää tilata.Ensimmäiset 4 tilausta tulivat ok. Ja sitten tuli aivan jotain muuta kuin olin tilannut ja juomia ei ollenkaan. Asiakaspalvelu ei vastaa. Onko kokemuksia vastaako asiakaspalvelu koskaan

  VastaaPoista
 6. 10.8. tilattiin 26.8. häihin. Häissä nautittiinkin sitten Suomen Alkosta viime tipassa haettuja juomia. Eipä ole lasti saapunut vieläkään, vaikka toimituksen piti olla nopea. Paljon huolta ja ylimääräistä vaivaa hääkiireiden keskellä. Tosi suuri pettymys! Nyt sitten koetetaan saada rahat takaisin luottokorttifirman avulla.

  VastaaPoista
 7. Älkää hyvät ihmiset tilatko viinahuudosta mitään,eivät lähetä tuotteita.

  VastaaPoista
 8. Laitoin lonkero/viina tilauksen 26.12.21.Tänä aamuna 30.12.21 oli rahat(PayPay)palautettu tililleni.Joku tökkii ja helvetin pahasti,laitoin kyllä palautetta.Neptris ja Drinksut ovat toimineet erinomaisesti,ei ole ollut mitään ongelmia.

  VastaaPoista