sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tallink Shuttle Car Shopping uusin hinnasto 2015

Vuosi vaihtui ja hinnat vaihtuivat. No, korotuspaineista huolimatta ainakin äkkivilkaisulla näyttää siltä että Tallink Shuttle Car Shopping hinnat ovat ennemminkin laskussa kuin nousussa. Eniten tuotteita on pysynyt saman hintaisina, mutta  on joukossa toki tuotteita joiden hinta on noussut jopa eurolla.

Isoin osa muutoksista on kuitenkin kuluttajille positiivisia, sillä mm. Carlsbergin olutlaatikko on nyt yli 1,20 euroa edullisempi mitä se oli ennen vuoden vaihdetta. Samoin on käynyt Olvin olutlaatikolle.

Jokainen voi toki itsekin katsoa miten homma on, muutama tuote on poistunut ainakin toistaiseksi valikoimasta ja muutama tuote on tullut tilalle. Edullisia ostoksia ja kannattaa huomioida pikku porkkana. Kun ostat vähintään 500 eurolla, saat 40 euron alennuskupongin.

Tässä ensin aikaisempi hinnasto (voimassa 31.12.2014 saakka)  ja tässä voimassa oleva (28.2.2015) saakka oleva hinnasto. Nämä hinnastot löytyvät TallinkSiljan sivuilta ja nämä ovat käytössä siis Shuttle alusten noudoissa.

Tallink Shuttle, Hinnasto, Tallinna Tutuksi, Tallinna päiväristeily
Uusimpaan Shuttle hinnastoon pääset klikkaamalla kuvaa.

"Arvoisa automatkustaja, haluamme helpottaa ostoksiesi tekoa tämän tilauskaavakkeen avulla. Voit tilata edullisia tuotteita tällä kaavakkeella, mikäli palaat Tallinnasta heti samalla vuorolla. Täytä tilauskaavake ja palauta se laivan infopisteeseen menomatkalla, viimeistään 30 minuuttia ennen laivan saapumista Tallinnaan.

Maksaessasi esitä voimassaoleva Club One –korttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Shuttle Car Shopping –etukupongilla saat 40 euron hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 500 euroa.

Nouda tilauksesi laivan saavuttua Tallinnaan: aja ulos laivasta satama-alueella sijaitsevalle Shuttle Car Shopping –noutopisteelle. Noutopiste sijaitsee laivasta ulos ajettaessa vasemmalla puolella. Huomioithan, että satama-alueelta ei saa poistua. Mikäli poistut satama-alueelta, joudut ostamaan uuden paluulipun."

2 kommenttia :