maanantai 20. helmikuuta 2012

Viini on vettä sakeampaa...

Jatketaan hintavertailua. Satunnainen otanta kolmen litran viinitönikän hintaan saa jälleen suomalaiset ihmettelemään Alkon hintoja. Kyseessä perusviini, chileläinen Viña Maipo ja Cabernet Sauvignon.

Alkon sivut toteavat viinistä seuraavaa: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, herukkainen, hennon paprikainen, mausteinen.

Aika monesta paikasta kyseistä viiniä löytyi ja toimituskin pääsi nauttimaan kyseisen viinin pulloversiosta viikonloppuna. Ja pullohan oli tietenkin ostettu Tallinnasta.


Viña Maipo Cabernet Sauvignon hanapakkaus (300cl)

Tallink Preorder, 12,90e
Sadamamarket, 12,90e
SuperAlko, 13,99e
Liviko, 14,90e
Alko.ee, 15,10e
VineYard, 15,40e
Alkopörssi, 15,60e
Alcoexpress, 15,98e
Tallink, 16,90e
Systembolaget (Ruotsi), 23,62e
Alko (Suomi), 25,90e

Jälleen kerran voidaan todeta että Alkossa on katteet kohdillaan. Tallink Preorderista ja Sadamamarketista saa hanapakkauksia kaksi samalla hinnalla kuin Alkosta yhden. Aikamoisia heittelyitä on jälleen kaupungin sisälläkin, sillä Sadamamarketin ja Alcoexpressin hinnanero kyseisessä tuotteessa on yli kolme euroa.

2 kommenttia :

  1. Kiitos linkkisivustosta, kiva kun kaikki tarpeellinen on samassa paikassa.

    Nim. Ensi viikolla Viroon...

    VastaaPoista
  2. "Alkossa on katteet kohdallaan" on väärä ilmaisu, kun iso osa hinnasta muodostuu alkoholiverosta jota alko ei itselleen saa ja se joka sen ison voiton tekee on monesti maahantuoja joka ei aina ole Alko. Alko ei tee mitään hirveää voittoa koska se ei ole ko. yrityksen pääasiallinen tarkoitus.

    VastaaPoista