perjantai 3. maaliskuuta 2017

TallinkSiljan autoilijan ostospalvelut Tallinnaan 2017

TallinkSilja tarjoaa automatkustajalle paljon erilaisia vaihtoehtoja ostaa edullisia tuotteita laivamatkan aikana. Shuttle Car -shopping, Megastar-shopping, Pre Order ja Car Shopping, ovatko palvelut sinulle tuttuja ja tiedätkö kaikkien näiden parhaat puolet?

Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä suosittu vaihtoehto on Shuttle Car shopping -palvelu, jonka avulla matkustaja voi kätevästi automatkustajana ostaa tuotteita edullisesti. Shuttle-aluksilla (Megastar ja Star) matkustaja voi tehdä lyhyen reissun Tallinnaan ja noutaa autolla tilatut juomat satama-alueelta ja ajaa takaisin laivaan. Tallinnassa ei siis ajeta sataman ulkopuolelle.

Megastarilla automatkustaja voi tehdä myös ostosmatkan niin että autoa ei ajeta laivasta ollenkaan ulos. Tätä kutsutaan puolestaan Megastar Shopping Cruiseksi. Tallink Silja Europa tekee 22-tunnin risteilyjä ja auton parkkiin laivalle ottava voi puolestaan hyödyntää Silja Car Shopping -palvelua.


Tallink Pre-Order autoilijoille ja kävelymatkustajille

Ei myöskään tule unohtaa TallinkSiljan omaa Pre-Order -palvelua, joka on tarkoitettu automatkailijoille ja kävelymatkustajille. Tässä palvelussa asiakas tilaa etukäteen tuotteet ja noutaa autolla tuotteet Tallinnan Pre-Order -pisteessä paluumatkalla tai käy allekirjoittamassa luovutussopimuksen kävelymatkustajana Tallinnan satamassa, jonka jälkeen asiakas saa tuotteet paluumatkan aikana laivalta. Tämä palvelu sopii erinomaisesti heille jotka viettävät päivän Tallinnassa auton kanssa, tai tulevat vaikkapa pidemmältä lomamatkalta. Tilauksen tekeminen onnistuu netissä mainiosti. Menitkö jo sekaisin?

Sekoitetaan vielä vähän, eli uudella MegaStarilla on myös mahdollisuus ajaa auto 7. kerroksessa sijaitsevaan Megastar-aluksen parkkihalliin, jossa voi poikkeuksellisesti vierailla koko matkan ajan. Paikka tähän parkkihalliin maksaa 10 euroa per suunta, mutta jos laivan Traveller Superstoresta tekemiesi ostosten summa on yli 150 euroa, tuon 10 euroa saa takaisin hyvityksenä. Tällä hetkellä paikkoja ei voi varata netistä, ne tulee varata puhelimitse myyntipalvelusta tai vierailemalla matkamyymälässä. Varmasti pian autopaikkaa voi parkkihallista varata myös netin kautta.


Megastar shopping cruise - 30.04.2017 saakka 
(Avaa tilauslomake)

Megastar Shopping Cruise on nopea tapa hakea edullisia tuotteita laivalta. Kun varaat Megastar shopping cruisen, saat auton parkkiin laivan autotalliin, mutta et voi ajaa autoa ulos Tallinnassa. Toki voit käydä Tallinnassa kävelymatkustajana aikataulun salliessa.

Megastar Shopping Cruise on varattavissa joka päivä (ei tiistaisin) ja voit toteuttaa matkan joko meno 10:30 - 12:30 ja paluu 13:30 - 15:30 lähdöillä tai sitten iltapäivälähtönä meno 16:30 - 18:30 ja paluu 19:30 - 21:30. Tiistaisin on poikkeusaikataulu, meno 10:30 - 12:30 ja 16:30 - 18:30. Kesällä 5.6.- 3.9. homma toimii samalla lailla joka päivä. Katso tarkemmat tiedot TallinkSiljan sivuilta.Shuttle Car Shopping - 30.4.2017 saakka 
(Avaa tilauslomake)

TallinkSilja Shuttle Car Shopping on nopea tapa hakea tuotteita Tallinnasta. Palvelussa auto ajetaan TallinkSiljan laivaan, Tallinnassa satama-alueelle ja sen jälkeen takaisin laivaan jonotuksen kautta. Matkan aikana poistutaan siis laivasta auton kanssa, mutta Tallinnan atama-alueelta ei poistuta. Näppärä palvelu, joskun valikoima on suppeahko verrattuna moneen muuhun alkoholia myyvään kauppaan.

Ostoksista saa luonnollisesti Club One pisteitä ja mikäli mahdollista, kannattaa ostoksien summa nostaa 500 euroon saakka, sillä siitä saa 40 euron hyvityksen. Lue tarkemmat toimintaohjeet Shuttle Car Shopping -tulosteesta.

Tilauskuponkia voit katsella ja tulostaa etukäteen otsikon linkistä, kyseisen lomakkeen saat myös käteesi kun olet tilannut automatkustajana Shuttle-risteilyn. Lue lisää TallinkSiljan sivuilta.


Europa Car Shopping - 30.4.2017 saakka 
(Avaa tilauslomake)


Autolla risteilylle ja auto risteilyparkkiin? Silloin kannattaa käyttää hyväksi Europa Car Shoppingia kun autosi on risteilyn aikana parkissa autokannella. Täällä 400 euron ostoksesta saa 30 euron hyvityksen, joka on myös tuon parkkipaikan hinta, kun varaat autolle paikan. Seuraavana aamuna kello 8:30 tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan autosi viereen autokannelle. Kannattaa katsastaa myös tietyt rajoitteet autolle, esimerkiksi pakettiautolla ei ole mahdollisuus parkkeerata autoa parkkiin laivalle.

Lue Europa Car Shopping palvelusta lisää TallinkSiljan sivuilta.

Ajankohtaisiin laivatarjouksiin voit tutustua 
TallinkSilja Shopping -kuvastojen avulla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti